Mennyit vagytok a babáitok nélkül? Kinek mennyi idős a pici? Mikor hagytátok elsőnek nagyszülőkre és mennyi időre?
Figyelt kérdés
2010. aug. 31. 20:27
11/39 anonim válasza:
Tukmálásról szó sincs a kérdésben szerintem. Meg egyáltalán. Nálunk a nagyik pld. állandóan "könyörögnek" azért ,hogy egy órára hadd kaphassák meg. Hát megkapják :) Mi meg addig bevásárolunk. (2 hónapos).
12/39 anonim válasza:
Kb. 3-4 hónapos koráig lazán ráhagytam a nagyira vagy apára pár órára, sőt, egyszer-kétszer este is. Azóta nagyon anyás, az apjával is alig van el, 6 hós kora óta nem eszik, csak ciciből, most sikerült kiváltanunk az első szopit, szóval nagyon nehéz elszakadni tőle. 9 hós.
13/39 anonim válasza:
Persze nem úgy értettem a tukmálást!
Nálam ez az kategória, amikor pl. egy nagyon tehetős családban az anyuka azért viszi a nagyihoz a 4-5 hetes ikreit,mert ő dolgozni akar, megy az üzlet. És ez minden nap.Tudod az ilyet nem értem.1.ha annyira karriert akar, akkor minek neki még a gyerek. 2. ha pedig babát szeretett volna, akkor miért nem alapozta meg úgy a jövőt, h nyugodt szívvel merjen babázni, azoknak a gyerekeknek az anyjukra és nem a nagyszülőkre van szükségük.
14/39 anonim válasza:
Ja, jó, akkor ez már tényleg tukmálás... :)) Hát úgy én se adnám oda senkinek.. márminthogy ilyen szinten "kihasználni" a nagyikat. :)
15/39 anonim válasza:
11 hós, soha senki nem vigyázott még rá helyettem. Kb. 2-3x hagytam apával is egyedül. Még egy darabig nem is tervezem!!
16/39 anonim válasza:
érdekes módon én is ismerek egy ilyen ikres anyukát, aki azért dolgozik, mert szeretné, hogy később is legyen pénzbevételi forrása. Lehet, hogy ő most eljár dolgozgatni - nem minden nap! - viszont amikor más később reggeltől estig távol van, vagy több műszakban jár, akkor ő sokkal többet tud együtt lenni a gyerekeivel, mert annyit dolgozik mint most, ...tehát amennyit akar!
17/39 anonim válasza:
Én is szeretném, h később legyen pénzbevételi forrásunk, mégis most az a legfontosabb, hogy a gyermekem mellettem nőjjön fel, mert MI vállaltuk és nem a nagyszülők. Nekünk sem megy úgy a szekér,mint korábban,de engem ez most egyeltalán nem érdekel, mert a GYERMEKEM milliószor többet ér mint a sz@aros PÉNZ! És akikről írtam, ott az anyuka nem a megélhetés miatt dolgozik,mert az más lenne! A pár hetes gyerekek nélkül elmegy nyaralni, meg koncentre és addig ismét a nagyi van a gyerekekkel. Ebből nekem az jön le, hogy ő nemcsupán pénzt akar keresni, hanem nem szereti a kötöttséget,szabadságra vágyik.
18/39 anonim válasza:
elment nyaralni több napra a picik nélkül? Négy-öt heteseket hagyott a nagyszülőkre?
19/39 anonim válasza:
picit nagyobbak voltak, de nem sokkal, talán 3-4 héttel, de szerintem ez a lényegen nem változtat semmit. Ha pár hónappal lennének nagyobbak szerintem akkor sem kéne, de ez mindenkinek a szíve joga eldönteni, én nem úgy gondolkodom, ahogy az az anyuka. Amúgy semmi bajom vele, de szerintem a gyerekvállalással még várhattak volna...
20/39 anonim válasza:
A gyerek a legfontosabb. Azért vállaltuk mi is, annál jobb és szebb nincs is mikor látod, hogy fejlődik, megteszi az első lépéseket. Nem értem azokat az anyukákat, akik inkább a munkát tartják fontosnak. Mi is hagytuk párszor a mamira, de jobban szeretem, ha velem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!