Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyermekeitekért képesek...

Gyermekeitekért képesek lennétek ölni?

Figyelt kérdés
2011. febr. 28. 19:02
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem is alapjában véve hülye kérdés, de, valszeg képes lennék ölni érte, szerintem igen. Ha valaki bántaná, az életét veszélyeztetné, biztosan.
2011. márc. 16. 14:52
 22/30 anonim ***** válasza:
42%
Ölni????Soha...nem vagyok gyilkos.Ha valaki veszélyeztetné az életét jól elverném de nem ölnék hiszen még fel kell nevelni a gyereket és hát a női börtönből nehéz lenne.
2011. márc. 16. 15:49
 23/30 anonim ***** válasza:
21%

Inkább jó alaposan megkínozni :)

Viccet félretéve, ha a gyerekem védelmében kéne tenni és nem lenne más mód (pl. ránk törnek és meg akarnak ölni, stb. ) akkor biztosan, hiszen önvédelem, blablabla. De más esetben nem hiszem, hiszen oké verhetem a mellem hogy "öltem a gyerekemért" de nem lenne neki abból semmi haszna ha onnantól anyukáját nem látná csak a börtönbe írhatna levélkéket neki.

2011. márc. 16. 16:28
 24/30 anonim ***** válasza:
68%

épp tegnap követtem el egy gyilkosságot a gyerekem kedvéért.

a vérszívó dög a fülébe zümmögött, nem hagyta aludni, én meg gondolkodás nélkül lecsaptam :P

2014. aug. 27. 19:24
 25/30 anonim ***** válasza:
Elméletben igen, gyakorlatban azért ez nehezebb dolog lehet... De tény hogy bármire képes lennék a gyerekemért ha az élete múlna rajta.
2014. aug. 28. 10:15
 26/30 anonim ***** válasza:
35%

azt hiszem a Fűrész c horrorfilmben van, amikor csak úgy szabadulhatsz ki, ha a másik ember gyomrából kiveszed a kulcsot, és igen, képesek rá az emberek

és ha pláne gyerekvédelemről van szó

2015. jan. 24. 23:26
 27/30 anonim ***** válasza:
*támadótól függ és annak eszközeitől
2015. jan. 24. 23:27
 28/30 anonim ***** válasza:

A legtöbb ember ok nelkul is képes ölni.

Volt errol kandikamerás teszt, utcarol hivtak be embereket, valami olyasmi volt hogy gombot kellett nyomniuk es az üvegfalon tul áramutes éri az embert. Volt valami szabályrendszer, stb

Mindenki megnyomta a halálos dozist is

...

Senki nem kényszerítette, csak beszéltek, asszem rendőröknek adtàk ki magukat a szereplők

2017. ápr. 22. 12:38
 29/30 anonim ***** válasza:
Egyértelműen igen. Soha nem bántottam /bántanék egy állatot sem,viszont mikor egy kóborkutya fenyegetően közeledett egyből átszaladt az agyamon,hogy bármi áron de megvédem a gyerekemet. Szerencsére ki tudtunk hátrálni a helyzetből.
2017. ápr. 22. 14:37
 30/30 anonim ***** válasza:
Igen. Bárkit, ha az ő élete múlik rajta.
2017. ápr. 22. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!