Mérges vagyok, Ti is azok lennétek?
9hónapos babám még idáig nem volt beteg. Párnapja párom szülei eljöttek látogatóba. Anyósom rettentően köhögött, de igazából nem foglalkoztam vele, mert erős dohányos. Másnap felhívtak nem beteg e a kicsi lány, mert egy kicsit beteg voltak mikor itt voltak. 2napra rá elhívtak minket. Direkt megkérdeztem betegek e még, a válasz "ÁÁÁ dehogy!" (Tudom én voltam a hülye hogy elhittem) Az lett az eredménye, hogy az ügyelet jött ki, mert nem bírtam levinni kislányom 40fokos lázát. És úgy köhög, hogy közben majd megfullad!
De még az az idegesítő, hogy 2hétig még a telefont sem emelték fel, és pont betegen kell eljönniük, mint utóbb kiderült após és anyós is lázas volt mindkét találkozáskor!! (Férjem szinte mindennap dolgozik és kocsival jár be, így ritkán tudunk menni. Ők ráérnének eljönni.)
Férjem kért ne veszekedjek velük (azóta nem találkoztam velük). De hogy bírjam ki szó nélkül? Ráadásul azt mondta telefonon a férjemnek mi beszéltük bele a gyerekbe a betegséget, legközelebb nem is szólnak ha betegek!!! Szerintetek?
ne haragudj, de nem normálisak.
ennyi esze lehetne egy felnőttnek hogy betegen nem megy egy kisgyerek közelébe ha nem muszáj.
én biztos felhívnám őket és elmesélném hogy okoztak a felelőtlenségükkel
mihamarabbi gyógyulást a picinek.
Hát én biztos, hogy megjegyezném nekik, nem állnám meg szó nélkül. Hozzám akkor jött betegen apósom, mikor terhes voltam. Utána egy hétig az ágyat nyomtam magas lázzal én is.
Én nagyon mérges voltam akkor is, mikor vittük a 4 hetes lányomat apósékhoz látogatóba, és átjöttek sógornőmék úgy, hogy ő is és a 2,5 éves gyereke is mandulagyulladásosak voltak. És még azt mondja nekem, hogy ne izguljak szednek gyógyszert, nem kaphatja el a gyerek. Egész délután mondogatták a kisgyereknek, hogy adjon puszit a kislányomnak. Tiszta ideg voltam én is. Rá szóltam, hogy betegen nem kéne, hát nem tetszett nekik.
Biztos szétvetne az ideg!
Ez tényleg nem normális dolog.
Ez meg a végén, hogy ti beszéltétek bele a gyerekbe a betegséget... Szánalmas védekezési mód.
Jobbulást nektek!
Már nre haragudj, a férjed xar ember és xar apa.
Neki kellene a szüleivel beszélni.
Köszönöm szépen leánykám nevében is a jó kívánságokat! Én olyan ideges vagyok, hogy néha még a sírás is rám tör. Férjem már beszélt velük, de nem tudom mit reagáltak rá. Olyan tehetetlennek érzem magam amikor elkapja a köhögő roham. Szegénykém most már tűri a szirupok beadását is.
Elég gerinctelen tartom őket a "mi beszéltük bele a betegséget" beszólás miatt. Nem ez volt az első kiborító akciójuk de ez felülmúlja a többit!
Igen nagyon mérges lennék..
"Ráadásul azt mondta telefonon a férjemnek mi beszéltük bele a gyerekbe a betegséget, legközelebb nem is szólnak ha betegek!!! Szerintetek?"
Ilyen hozzáállással pedig eltiltanám tőlük a kicsit mert soha nem mondanák hogy betegek.
Elég bunkók már bocs.
Jobbulást a kicsinek!!!
Nálunk is ilyenek a párom rokonai, a falra tudok mászni tőlük. Van, hogy hónapokig felénk se néznek, aztán egyszercsak bejelentik, hogy na most jövünk, mindenkinek haptákban kellene állnia...
A betegeskedés is hasonló, volt pl hogy még terhesen szülinapi gyerekzsúrra hívott minket a sógornőm még az influenzaszezonban, mondanom sem kell, hogy a két gyerekének taknya-nyála összefolyt, ráadásul a nagyobbik ovis, isten tudja, milyen nyavalyákat hordott haza, de persze senkinek nem jutott eszébe szólni, mert már "lábalnak ki belőle". Hát kösz. Én sem vinném hozzájuk a fiamat betegen (eddig nem volt szerencsére) az a minimum, hogy tőlük is ugyanezt elvárom, betegen ne jöjjön senki.
Nem értem, ez miért nem alap mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!