Gyermekeitekért képesek lennétek ölni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 28. 19:02
1/30 anonim válasza:
Ez hülye kérdés. De szerintem minden anya bármire képes lenne a gyerekéért.
2/30 anonim válasza:
gonolom most jöna sok anyatigris hogy "igen, foggal körömmel küzdenék a gyermekeimért"
3/30 anonim válasza:
Első ránézésre azt mondom nem, de persze helyzete válogatja.
Nyilván mindent megtennék érte.
4/30 anonim válasza:
Biztos minden helyzetben megvédeném, ez nem kérdés, hogy ölni képes lennék e?! Hát ez attól függ hogy mi az ok amiért kellene?! Pl valamelyik nap ránk szaladt egy kutya ha bántotta volna a lányomat biztos képes lettem volna megölni...
6/30 anonim válasza:
Volt egy film, a címe is árulkodó Ha ölni kell.
Nem tudom képes lennék e rá, de remélem.
7/30 anonim válasza:
Ha valasztanom kell egy masik ember es a sajat gyerekem elete kozott egyertelmu a valasz....
Az, hogy meg is tudnam-e tenni a gyilkossagot az nem biztos.
Persze ha a gyerekem elete mulna rajta akkor igen, de ha van mas megoldas akkor persze azt valasztanam!!
8/30 anonim válasza:
Csak akkor ha a gyermekem életére törne
10/30 anonim válasza:
Igen. Ha az ő kis élete van veszélyben, akkor bármikor bárkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!