Ha valaki mindig megjelenne etetéskor ti is idegesek lennétek?
Zárd be az ajtót. Szerintem perverz dolog bámulni egy szoptató nőt. Én is utáltam. És én meg is mondtam, hogy ne zavarjon senki. Én sem megyek be a fürdőszobába, mikor tudom, hogy valaki éppen fürdik. Ez kb. olyan.
Mond meg nekik, ha meg megsértődnek, akkor kapják be.
Tényleg zárd be az ajtót.
Mi külön lakunk anyóstól, de nálunk is ez megy ha mi megyünk vagy ő jön hozzánk ( a gyerek állandóan nevet ha ránéz) én etetném, de hogy etessek egy nevető babát(megfullad), de én már szólni sem merek, mert mindig én vagyok a rossz.Ilyenkor a férjem rászól akkor látótávolságon kívül kerül és a gyerek eszik rendesen. Ő is 14 hónapos.
Miért vagy ideges ha etetéskor mennek?
Ha szoptatnál, persze más lenne a helyzet de így miért baj? És ha elmennétek egy étterembe?! Ott is van egy csomó ember aki lát!
Amúgy meg az enyém rossz evő (1 éves és 8 kiló sincs) és ha valakitől nem tud enni egyszerűen rászólok, hogy legyen szíves várja meg amíg megetetem aztán lehet játszani meg beszélgetni vele. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!