Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hozzátáplálást hogy kezdjem...

Hozzátáplálást hogy kezdjem el? Két etetés között adjak neki almát vagy pont etetéskor? Ti hogy csináltátok?

Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 19:56
 1/2 anonim ***** válasza:

igen reszelt alma -hasfogó- cicizés elött.

aztán szoptasd meg.

később jöhet a főtt burgonya anyatejjel pépesitve és ebből a kettőből- alma, burgonya- egyen egy hónapig. nem kell figyelni nem allergén egyik se.

kezdetben kevesebbet kapjon aztán lehet egyre többet ha eléri a 160-180gr-ot akkor kiváltottál egy étkezést és nem kell utánna megszoptatni.

ezt kell megcsinálni a reggelivel aztán a másik két főétkezéssel.

2010. aug. 5. 19:59
 2/2 anonim ***** válasza:

én is hasonlóképp csináltam.

délelőtti (kb. 11 órai) szopi után megpucoltam és lereszeltem egy fél almát, először a levét, másnap pépet+levét adtam pár kanállal, harmadnap már amennyit kért. 2.nak a barackot hoztam be, mert itt a szezonja, sajnáltam volna kihagyni:) azt is uígy: először lé, aztán másnap ami belefért. 3. a krumpli volt, totál szétfőztem és úgy turmixoltam össze almával, elsőre egy csomót megevett belőle.

a szopi után így elpepecseltem egy félórát, így nem veszett össze a pocakban a kétféle kaja. a napokban akarom felcserélni a sorrendet először kaja, aztán szopira. nekem nem sürgős az étkezés kiváltása, de valamikor el kell kezdeni, és ha az én gyerekem cicit lát, hát eszik:) ha neked valamiért sürgős, akkor eleve a kajával kezdjétek, utána szopi/tápszer.

jó étvágyat a picurnak!

2010. aug. 5. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!