3,5 hónapos kislányomnál elkezdtem a hozzátáplálást (tápszeres, tudom vki szerint korai, így láttam jónak), a délelőtti etetésnél már fél üveg alma-őszibarack bébiételt megeszik. újat kóstoltathatok vele mondjuk egy másik etetés előtt?
Figyelt kérdés
2011. szept. 26. 18:46
2/4 anonim válasza:
Krumpli,sárgarépa,sütőtök. Én is ilyen idősen kezdtem el a hozzátáplálást a lányomnál,orvosi javaslatra. 4-5hónaposan husis ételt is kapott. Most 19hónapos.
3/4 anonim válasza:
én is előbb kezdtem a hozzátáplálást.alma, krumpli,őszi sütőtök, répa, kb. 5 hónapos kortól, banán, körte,
szerintem kóstoltathatsz vele újat nyugodtan, a babám kb. 5 hónapos volt mikor a napközben már nem kapott tápszert, csak reggel és este.
4/4 anonim válasza:
A körte nagyon puffaszt a benne lévő kősejtek miatt, a banán pedig nálunk komoly székrekedést okozott, nem is tudtuk enni. Akkor kapott ha hasmenése volt. Sok szülő itatja a Kubut a gyerekkel és csodálkoznak hogy miért nincs széklete a gyereknek. A benne levő banán-répa kombó tuti hasfogó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!