Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyermekeitekért képesek...

Gyermekeitekért képesek lennétek ölni?

Figyelt kérdés
2011. febr. 28. 19:02
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha az ő élete lenne veszélybe akkor ez természetes, de ha van másik út akkor inkább azt választanám.
2011. febr. 28. 21:14
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha bántanák igen, ha az életére is törnének akkor meg főleg!
2011. febr. 28. 21:43
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg igen.
2011. febr. 28. 22:27
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2011. febr. 28. 22:30
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen,Az ember a sajat vedelmeben is tud olni,nemhogy a gyerekeert.
2011. márc. 1. 07:50
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, mit csinál vele az illető. Van olyan, ami miatt képes lennék akár megkínozni is, sokáig, és jó alaposan. A Ha ölni kell jó példa erre, bár nekem nem lenne elég büntetés, ha csak szimplán megölném, mielőtt megteszem, én még azért megleckéztetném:(

Vagy ha valaki azt tenné a kicsivel, mint pl. baby Brianna-val, vagy baby P-vel, akkor gondolkodás nélkül, puszta kézzel meg tudnám ölni, az tuti.

2011. márc. 16. 12:24
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
csak ha olyan veszély fenyegetné a kislányomat, amit máshogy nem tudnék elhárítani. de akkor minden gondolkodás nélkül. amúgy katolikus vagyok, nem bigottan, nem járok templomba se, de általában magaménak tudom az erre a hitre jellemző erkölcsi normákat. mégis, ebben az esetben nem gondolkodnék sokat.
2011. márc. 16. 13:05
 18/30 anonim ***** válasza:
29%
ölni ez egy kicsit brutális,de én családon belül is bárkinek képes vagyok neki támadni és összeveszni a gyerekem miatt.még a férjemmel is.bár ezek döntő többségébe szavak,de van amikor az illetőtől elveszem a lányom és meg ne próbáljon hozzá nyúlni.bár amikor már valakinek kiveszem a kezéből,tudja h akkor neki akkor itt állj.és nem tudom h ölni képes lennék-e,de mindent megteszek a kislányomért!!!!!
2011. márc. 16. 13:48
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Dolgoztam emberöléses rabokkal. Nem különböztek annyira a többiektől. Véleményem szerint az emberek nagy százaléka képes lenne ölni, ha olyan igazán extrém helyzetbe kerül. Pláne a gyerekedért!
2011. márc. 16. 14:16
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez picit komplex kérdés szerintem és nem egyszerű válaszolni. Ösztönösen védném a gyerekem, biztos ha azon múlva agyonvernék egy betörőt, gyilkos, gyerekrablót ha épp meg akarja ölni, vagy elrabolni a gyerekem. Nem biztos, hogy felfognám mit teszek, csak mondjuk ütném.

De ha a gyerekemért épp jönnek a rendőrök, mert lebukott valami súlyos dolog miatt (gyilkosság, maffia, hasonló) azért nem lőném le a rendőröket...

2011. márc. 16. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!