Mérges vagyok, Ti is azok lennétek?
9hónapos babám még idáig nem volt beteg. Párnapja párom szülei eljöttek látogatóba. Anyósom rettentően köhögött, de igazából nem foglalkoztam vele, mert erős dohányos. Másnap felhívtak nem beteg e a kicsi lány, mert egy kicsit beteg voltak mikor itt voltak. 2napra rá elhívtak minket. Direkt megkérdeztem betegek e még, a válasz "ÁÁÁ dehogy!" (Tudom én voltam a hülye hogy elhittem) Az lett az eredménye, hogy az ügyelet jött ki, mert nem bírtam levinni kislányom 40fokos lázát. És úgy köhög, hogy közben majd megfullad!
De még az az idegesítő, hogy 2hétig még a telefont sem emelték fel, és pont betegen kell eljönniük, mint utóbb kiderült após és anyós is lázas volt mindkét találkozáskor!! (Férjem szinte mindennap dolgozik és kocsival jár be, így ritkán tudunk menni. Ők ráérnének eljönni.)
Férjem kért ne veszekedjek velük (azóta nem találkoztam velük). De hogy bírjam ki szó nélkül? Ráadásul azt mondta telefonon a férjemnek mi beszéltük bele a gyerekbe a betegséget, legközelebb nem is szólnak ha betegek!!! Szerintetek?
Fúú..hát ez nállam is kiverte volna a biztosítékot!Ha legközelebb hasonló szitu van,legyél keményebb és ne engedd be őket vagy fordulj vissz tőlük!
Az én anyósom is egyszer terhességem alatt eljött halál betegen,itt krákogott össze vissza,tiszta láz volt,kiverte a víz!Pedig ő is egy olyan lusta ember,hogy egész terhességem alatt 3x nyitotta ránk az ajtót de betegen nagyon fontos volt neki eljönni!No én meg is kérdeztem tőle,hogy"eljött Ili néni betegen???
Válasz:igen.Mert?Miért??
Na én ekkor kifordultam a házból és kiültem a teraszra,mikor meg elment az összes ablakot kinyitottam%Ja a férjem meg jól kiosztotta,hogy hogy van ennyi esze!De az én anyósom ahogy öregszik egyre hülyébb!!!!
Szóval teljesen igazad van,legközelebb állj jobban a sarkadra a gyereked egészsége az első!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!