Érezted már úgy, hogy nem kellett volna szülnöd, hogy alkalmatlan vagy Anyának?
én is pont jókor olvastam ezt a kérdést,mert ma nagyon depis lettem
láttam a munkatársaim fényképeit ,hogy korizni voltak
sírtam..
tudom h., nekem 1000x több hogy vannak gyerekeim....de sz@r volt..
de bármit kibírok,csak betegek ne legyenek,mert abba belehalnék...
egy szó mint száz igen....de tudom később jobb lesz..
Az Anyaság a legszebb de egyben a legnehezebb dolog egy nő életében!!
Ne legyen lekifurdalásod amiatt,hogy így érzel mert szerintem minden anya érez vagy érzett néha így(kivétel az az egy aki szuperanyu)Ilyenkor ha ezek az érzések rád törnek gondolj arra,hogy milyen lenne 40-50 évesen gyerek nélkül otthon ülni,vagy milyen lenne ha nem lenne egészséges(lásd azt az anyukát aki írta,hogy beteg a babája-kitartás neki!)akkor dupla annyi aggódás lenne benned és dupla annyi energiát emésztene fel!
Én kb 3-4 hónapos koráig éreztem azt,hogy vissza akarom kapni az előző életem(14 éves korom óta csak emberek között dolgoztam,11 évig voltunk együtt a baba születése előtt a férjemmel,sokat szórakoztunk,nyaraltunk stb...egyszóval hiányzott a régi életem!)De olyankor mindíg arra gondoltam,hogy mit ér a szórakozás a nyaralás stb..egy baba,egy gyerek sokkal többet ér!
Kitartás,hidd el lesz jobb is!
Ha a babód ilyen keveset alszik,adj neki homeós cuccot,itt ezen az oldalon olvastam,hogy a SEDATIF PC használ az alvászavaros babáknak,mert azért az tényleg kevés a napi 2X 20 perc,gondolom annyival nem piheni ki magát és egész nap nyűgös,te meg hulla fáradt vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!