Érezted már úgy, hogy nem kellett volna szülnöd, hogy alkalmatlan vagy Anyának?
leírtam már párszor, h miért nem. el kellene olvasni.... nem vagyok szupermami és elnézést kérek, h nem bántam meg, amiért megszültem a fiamat. vagyis nem kérek elnézést, azt hiszem nem nekem kellene...
1.
Látom jött még pár válasz.
Örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel. Igen, mostmár úgy gondolom, sokan nem vallják be a nehézségeket. De hogy ez mire jó...
És ISMÉTLEM nem bántam meg hogy megszültem a fiamat! Csak ahogy az egyik válaszoló is írta, valahogy mintha "nem nekem való" lenne a dolog! Azt hittem "jobb" leszek, hogy könnyebb lesz, hogy türelmesebb leszek és társai. De nem. Igen, nálunk is az evés is néha idegbajba megy át, és az alvás... azzal teljesen meg vagyok lőve. Mikor napi 2x20percet alszik, na olyankor ordítani tudnék a dühtől (nem vele! mondjuk párnába:))) ! Semmit nem tudok csinálni, mert ha fent van, akkor nagyrészt vele foglalkozom, mert sajnálnék nem így tenni, és sokáig nincs is el egyedül! Ja és az elaltatás azért a 20 percért amit alszik... felesleges kínlódásnak érzem, van hogy 30 percig is ringatom ,rázom, és üvöltve alszik el!
16:31-nek: pont hasonló kategória vagyok/voltam, korban, beosztásban, érzésekben... jól megfogalmaztad a lényeget! :)
16:38-nak: azért a soraidból kitűnik a lazaság, ezt irigylem, bár fele ennyi lenne mondjuk bennem is... :) Jó a hozzáállásod! Igen ez kellene nekem is, lazábban, lazábban, sokkkkal lazábban felfogni az Anyaságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!