Érezted már h annyira megszeretgenéd babád h "szétölelnéd, megszorongatnád"?
Figyelt kérdés
Semmi rossza ne gondoljatok!!2011. márc. 6. 17:24
1/9 anonim válasza:
Én mindennap ezt érzem. Legszívesebben egész nap ölelgetném. Első baba.
2/9 anonim válasza:
Igen!
Ez olyan, amikor a régi magyar fimben Dr. Schőn Tóni azt mondja elragadtatottan a babának: Széthasítom a fejedet!
Ilyesmire gondoltál, igaz? :))))
3/9 anonim válasza:
Szinte minden percben ezt érzem:))
Mindig ölelgetném,puszilgatnám,csak már sajnos nem sűrűn hagyja.De amikor olyanja van,hogy hagyja magát,rendesen kihasználom!:)))))
4/9 anonim válasza:
Én is így vagyok vele!!! De még nem nagyon lehet túlzásba vinni, csak 1 hónapos múlt:)))
5/9 A kérdező kommentje:
:)))))
Minden pillanatban érzem én is..mikor alszik, eszik,mosolyog... de még nekünk sem szabad..4.hónapot tölti. HÁt igen.. A SZERETET HATÁRTALAN :)
2011. márc. 6. 19:09
6/9 anonim válasza:
Akkor mit fogsz érezni majd 9-10-11-15 hónaposan, amikor már lehet? :o) Sokszor én is azon veszem észre magam, hogy majd összetöröm, és még akkor sem elég a puszikból... vannak napok, amikor jobban rámjön, egyébként meg minden nap vannak ilyen kirohanásaim. Addig használjuk ki - valóban - amíg engedik. Nem is olyan sokára fogják majd mondani: Anyaaaa, haggggyáááál máááár! :o))
7/9 anonim válasza:
Még 4 hónaposan sem lehet?:) Jaj, nagyon sokat kell még várni:)
8/9 anonim válasza:
4 hónaposan már lehet :-)))) én legalábbis már nem tudom visszafogni magam! :-D egyelőre tűri, nagyon édes, minden napra tartogat valami újdonságot :-)))
9/9 anonim válasza:
11 hónapos a kisfiam, egész nap szorongatom!!! Csak vigyáznom kell, nehogy összeroppantsam! :DD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!