Fülbevalóval tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 8 hónapos babám fülét ki szeretnénk lövetni. Van bennem némi para, hogy nem-e tudja kiszedni valahogy. Hason is alszik ráadásul. Szokta néha gyömöszölni a fülét. Illetve öltöztetésnél, sapkánál nem-e tudom kirántani én.
Kérlek olyanok válaszoljanak, akik kicsinek szúratták ki. Mindenféleképpen szeretnénk neki fülbevalót.
ma 08:22
1/4 anonim válasza:
Kb 3honapos volt egy sima baba bedugos van a fülébe.hagyta mar el ,rantottuk már ki öltözésnél de van és bírja. Piszkálni nem szokta
2/4 anonim válasza:
2 hetesen lövettem ki a kislányom fülét, studex fülit kapott, az volt benne úgy emlékszem 6 hétig, utána vettünk neki egy karikát, sosem piszkálta, nem esett ki.
Ilyet vettünk:
Most 9 éves, az osztálytársának tegnap lövették ki a fülét, és mondta, hogy ő úgy örül, hogy neki megcsináltattuk pici korában, amire nem is emlékszik, és nem kell most paráznia miatta :D
3/4 anonim válasza:
3 hónaposan amit belőtt a gép, az maradt benne 1 évig. Utána kapott aranyat. Semmi probléma nem volt, sosem piszkálta.
4/4 anonim válasza:
Újszülöttként kapta a BCG-oltással együtt a fülbevalót, soha nem volt vele gond, ne vette ki, nem akadt bele semmibe. 28 éves, a mai napig a fülében van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!