Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor erezted ugy hogy igazan...

Mikor erezted ugy hogy igazan jo anyanak lenni?

Figyelt kérdés
Legszivesebben megallitanad az idot.Ebben vagyok most,ugy erzem most olyan jo ettol mar csak rosszabb johet.
2011. febr. 10. 07:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Amikor először sírt fel.soha életemben nem volt még olyan pillanat.Soha nem sírtam örömömben, akkor folytak a könnyeim.Amikor hazahoztuk, és gyönyörködtünk benne szótlanul.Amikor először mosolygott tudatosan.Amikor először kacagott hangosan. (szintén megkönnyeztük, még a férjem is)Amikor meglát mikor ébred, és mosolyog!Ezeket emelném ki, de biztos van más is.És nagyon jó, amikor sír, felveszem, és azonnal megnyugszik, bármi baja van.Olyan jó érzés, hogy szüksége van rám, olyan jó magamhoz szorítani, és érezni az illatát, puszilni a puha hajacskáját.
2011. febr. 10. 07:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Mikor reggel először meglát minket és őszintén mosolyog, nevet ránk:)Ettől már csak jól indulhat a napunk a férjemmel:)
2011. febr. 10. 08:13
 3/6 A kérdező kommentje:

Igazabol egy idoszakra gondolok.Mikor ugy kelsz fel reggel hogy ismet jo napunk lesz.

Nekema babazos idoszak nagyon rosz volt,gyomorideggel keltem,azzal fekudtem.Mindig azt vartam mikor lesz mar nagyobb.

2011. febr. 10. 08:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Most mekkora a gyerek?

Én nem tudok időszakokat kiemelni. 2 kicsi gyerekem van, hol az egyiknek lehet nagyon örülni, hol a másiknak (persze egyszerre is), de gondok is mindig vannak, amik beárnyékolják az adott napot vagy időszakot.

2011. febr. 10. 08:30
 5/6 A kérdező kommentje:
1eves.Most ugy erzem tokeletes minden,jol kijovunk egymassal.eleg onnalo,lehet jatszani vele,mutogatassal komunikalunk.
2011. febr. 10. 09:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is csak pár hónapja élvezem a babázást, most 8 hónapos a kislányom. Hasfájós kisbaba volt, sokszor voltam a padlón, nagyszülők nincsenek, a férjemen kívül nem volt sok segítségem. Most élvezem én is a mosolyokat, ahogy rám néz, ahogy vannak közös játszások, ahogy hozzám bújik. És ez csak egyre szebb és jobb lesz, úgy gondolom.

2011. febr. 10. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!