Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érezted úgy, hogy kudarcot...

Érezted úgy, hogy kudarcot vallottál, amikor nem tudtad (már) szoptatni a a babádat?

Figyelt kérdés
2011. szept. 13. 10:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit túl van manapság ez a szoptatás misztifikálva.
2011. szept. 13. 10:46
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen éreztem, talán épp azért, amit az első írt.

De egy kis gondolkozás után rájöttem, ettől még nem vagyok rossz anya, ez nem a világvége.

Örültem, hogy szoptattam, ameddig tudtam és kész. Se kevesebb, se több nem lettem senkitől ezáltal.

2011. szept. 13. 10:48
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Természetes dolgo,ha már eszik mást is, a szopás csökkent. Hagytam,hogy elválasszák magukat. A fiamat nem is tudtam,csak 6 hétig szoptatni. Attól kezdve kapott tejet,tejbegrízt stb. Mindegyikük egészséges maradt.
2011. szept. 13. 10:49
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

ÉRezted már úgy, hogy kudarcot vallottál amikor hosszú próbálkozás után (még mindig ) nem tudtál tehebe esni?....

Ébresztő! Ott a gyerek. Egészséges. Minden legyen ugye tökéletes....

2011. szept. 13. 10:51
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Én megtettem szinte mindent, de a lányom egyszerűen nem szerette az anyatejet! Nem csak az enyémet, másét sem. Neki jobban bejött a tápszer, azt viszont örömmel és szívesen ette.
2011. szept. 13. 11:10
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
A környezetem elintézte, hogy sz.rul érezzem magam, ezt néhány embernek soha nem is fogom megbocsátani, jól írja az első. Persze olyanoktól kaptam az érzést, akik nagyjából ennyit bírtak megtenni a gyerekükért , mert a nevelés már nem megy nekik sajnos.
2011. szept. 13. 11:29
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem éreztem.

Sokkal sz@rabbul éreztem magam akkor, amikor vigasztalhatatlanul sírt hasfájás miatt, és bár mindent megpróbáltam, ő csak sírt. Na akkor úgy éreztem, kudarcot vallok. De aztán rájöttem, az is butaság volt.

2011. szept. 13. 11:58
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Arra gondoltam mindig, hogy a gyerekemet soha nem az fogja erdekelni, hogy milyen taplalekon elt az elso honapokba. Oszinten engem sem erdekel, hogy szoptatott-e vagy sem edesanyam. Tudom, hogy igen de csak azert mert elmondta. :) Ha tapszert adott volna ugyan ugy szeretnem. :) De sokkal jobban erdekelt az, hogy ott volt nekem, jatszott velem, szeretgetett es tanitgatott, megvigasztalt ha sirtam, meset olvasott estenkent es Isteni palacsintat sutott/sut. Ezek maradtak meg mai napig csodas emlekeknek. Ugyhogy en azt mondom emiatt ne erezz lelkiismeret furdalast. A gyerekednek nem ez fog szamitani. De vannak amik ennel inkabb, na ezekre koncsentralj es ne arra ami nem megy. Boldog babazast!
2011. szept. 13. 12:10
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én azt éltem meg kudarcként, hogy hiába volt bőven tejem, kislányom a nagyobb testvéreivel ellentétben utált szopni. 3 hónapos korától hozzá kellett táplálnom, miközben majd kidurrant a mellem. 7 hónapos koráig kínlódtunk, végül feladtam.
2011. szept. 13. 14:10
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen igazuk van a többieknek, tényleg túl van ez manapság reagálva. Én 11 hónapig szoptattam, ami az eszemmel tudom, hogy bőven elég, a babám szép, egészséges, csomó mindent megevett már, és őt gyakorlatilag nem is érdekelte, én meg emésztettem magam jó darabig, és pont azért, mert több helyről megkaptam, hogy ilyen pici babát bűn elválasztani. Szóval hülyeség, Te érzed hogy mikor jön el az ideje, és jó dolog nagyon a szoptatás, de nem ezen múlik, hogy milyen anya vagy, és leszel. Ne legyen lelkiismeretfurdalásod, mert biztos, hogy mindent megadsz a babádnak!
2011. szept. 13. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!