Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért ilyen idegbeteg manapság...

Miért ilyen idegbeteg manapság sok anyuka?

Figyelt kérdés

Tegnap sétálgattunk a környéken és a kutyánk is velünk volt (láb mellett, pórázon) az egyik utcánál elkerülte a figyelmünket, a zsákutca tábla, így a végén meg kellet fordulnunk, már odafelé is feltűnt, hogy az egyik házból vadul szétrántották a függönyt, de amikor visszafelé jöttünk egy nő csővel ütötte a két kutyáját, mert azok merték megugatni a mi kutyánkat és szemrehányóan megjegyezte, hogy bent két gyerek alszik!

Miért kell az ilyennek kutya, főleg kettő?

Miért várják el, hogy az egész világ megálljon, senki meg se mozduljon, a legkisebb zaj nehogy elő merjen fordulni, mert történetesen az ő gyereke alszik?

Az ilyen idegbeteg inkább ne szaporodjon!

2010. nov. 14. 15:52
1 2 3 4 5 6
 51/52 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Az ominózus "aki idegbeteg ne, szaporodjon" mondatomat, valóban nagyon felhúzott állapotban írtam, közvetlenül az eset után. De ha nem dúl fel ennyire, akkor nyilván ki sem írom a kérdést... Ma már másképp (kevésbé bántó szavakkal) fogalmaznám meg ezt.

Igazad van 82%-os, abban, hogy a köpködés nem szül jót, számotokra ebben a történetben itt kezdődött a köpködés a szaporodós mondattal, számomra pedig ott az utcán a kismama által.

Egyébként azóta nem jártam arra, de remélem a kutyák, babák és a mama is jól van.

2010. nov. 29. 09:39
 52/52 anonim ***** válasza:
61%

Természetesen mindenkinek kicsúszhat a száján olyan amit később megbán :)

Egyébként az állatszereteted megértem és átérzem 100%-osan, nekem is van kutyusom és rágcsálóim is, imádom őket. Csak nagyon nehéz megtalálni a helyes középutat mert néha a mopszomra is rákiabálok ha felugatja a gyereket, de ha a babám meghúzza a kutyus farkát akkor neki is megmondom hogy ejnye ilyet nem csinálunk (csak ő még nem érti :))))))

Szóval engem néha bevallom mindekettő idegebeteggé tesz pár percre :)

2010. nov. 29. 13:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!