Idegbeteg terhességből lehet idegbeteg baba?
Orvosi idegbajról beszélünk, vagy magadnak állítottad fel a diagnózist?
Egyébként a kicsi mindent átvesz az anyától... ezt is. Le lehet szoktatni róla, csak most is nyugodt környezet kéne neki.
Én úgy gondolom, hogy van összefüggés az anya terhességének milyensége és a baba természete között.
Példaként az öcsémet tudom felhozni, mert anyum terhessége alatt elég sokat idegeskedett. Öcsém nagyon érzékeny ember lett. Nagyon sokat sírt, nehezen fogadja a kritikát.
Rengeteget idegeskedtem a terhességem alatt. Nem azért mert igy éreztem magam jól, hanem mert minden az alatt a 9 hónap alatt jött.
A fiam elég jó kedélyű baba, sokat mosolyog, de nagyon sokat csapkod, mikor valami nem ugy van ahogy ő szeretné, elkezd "fujtatni" csapkod, és látszik rajta h mérges.
Ezeket a kommenteket nagyon köszönöm, több lettem tőle!
Ha alapból nyugodt a baba, akkor szerintem nem nagyon volt rá hatással a terhesség alatti idegességed. Az, hogy ha valami nem úgy jön össze neki és csapkod..., hát Istenem! Az én gyerekem is tuningolja magát.
Szerintem ennél fontosabb, hogy a "kinti" életében lássa az anyukáját, környezetében élőket nyugodtnak, kiegyensúlyozottnak. Azt a mintát követi, amit lát.
(de ez csak az én véleményem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!