Miért ilyen idegbeteg manapság sok anyuka?
Tegnap sétálgattunk a környéken és a kutyánk is velünk volt (láb mellett, pórázon) az egyik utcánál elkerülte a figyelmünket, a zsákutca tábla, így a végén meg kellet fordulnunk, már odafelé is feltűnt, hogy az egyik házból vadul szétrántották a függönyt, de amikor visszafelé jöttünk egy nő csővel ütötte a két kutyáját, mert azok merték megugatni a mi kutyánkat és szemrehányóan megjegyezte, hogy bent két gyerek alszik!
Miért kell az ilyennek kutya, főleg kettő?
Miért várják el, hogy az egész világ megálljon, senki meg se mozduljon, a legkisebb zaj nehogy elő merjen fordulni, mert történetesen az ő gyereke alszik?
Az ilyen idegbeteg inkább ne szaporodjon!
Azért az érdekes, hogy ilyen pontosan látsz mindent, pedig épp csak elhúzta a függönyt.
Azt írtad, hogy csővel. A cső nem csak vasból lehet, nem írtál konkrétumot, erre valaki belekombinálta a vasrudat, ami valljuk be egy kicsit durvábban hangzik.
Akkor lenne jogos a kiakadásod ha a gyerekeit suhintotta volna meg egy csővel, a kutyát sem szép dolog bántani, de túl lihegni sem kell. Ha majd lesznek gyerekeid elnézőbb leszel, talán megérted, hogy miért is akadt ki az anyuka.
Ne haragudj de buta vagy!
A cső és a vasrúd NEM szinonímák. Tudod mit jelent a szinoníma? Ugyanazon tárgyra vonatkozó többféle szóalak. A cső nem egyenlő a vasrúddal, ugyanis egy cső nem csak vasból hanem bármiből lehet.
Továbbra sem hiszem el hogy egy anyuka tart a nappalijában csakúgy egy csövet (vagy akár vasrudat ha te annak vélted) amit cak úgy felkaphat ha verni támad kedve mert nem alszik a gyerek.
Én meg úgy nézem nem csak nyelvtanból de matekból is gyenge vagy, honnan veszed hogy jobbára egy ember ír holott különböznek a százalékok?
A GONDOLKOZZ felkiáltás abszolút jó tanás számodra, szóval ne te ismételgesd másnak légyszi.
" Szinonimák, vagyis rokon értelműek azok a szavak, amelyek különböző alakúak, de azonos vagy hasonló dolgot jelentenek." olvass kérlek utána: [link]
személy szerint, ha a százalékoknál tartunk Te már 11-szer szóltál hozzá, kérlek gondolkozz a "legtöbb" és a Magdi anyus kapcsán az "irónia" szavak jelentésén is.
a témát egyébként lezárhatjuk. főleg Veled kedves 83%-os hozzászóló. lehet jelentések nüasznyi kis árnyalatain vitatkozni, mindenbe bele lehet kötni... hol írtam, hogy írtam, de nem ez a lényeg. erre mondják, nem látja a fától az erdőt... további szép napot!
Nekem is 83 a százalékom de nem mindet én írtam.
A cső pedig nem csak vasból lehet (mint ezt már páran leírták neked), köszi hogy bemásoltad a szinoníma jelentését tök ügyike vagy de erre a szóra akkor sem igaz, mert a cső nem a vasrúd szinonímája.
Szerintem is lezárhatod a témát, menj inkább tanulni hogy okosabb legyél.
Anyukák nem gondoljátok hogy kicsit szemellenzősek vagytok a saját irányotokba? A kérdező semmi rosszat nem csinált. Tudommal akárkinek joga van emberi időben kilépni az utcára esetleg a kutyát is vinni. Ezzel mi rosszat tesz?
Miért nem figyeltek arra hogy mi a kérdés, miért csak szidjátok a kérdézőt csak mert nincs odáig a kismamáktól?
Ezek szerint az embernek nincs joga kimenni az utcára csak mert léteznek gyerekek akik akár aludhatnak is abban az időben? Ugye ezt nem gondolhatjátok komolyan? Tényleg csak én látom milyen logikátlan ez? És igen kutya nélkül, magába, a legtöbb kerti házőrző kutya akkor is megugat ha egymagad mész ki! Bezzeg ha egy anyuka menne el a ház, előtt ugatná meg a kutyám és szólnék rá hogy ne arra menjen akkor milyen felháborodottak lennétek! Hogy is van ez akkor?
És persze mindenkinek lehet rossz napja, de: ÉS? Senkinek nincs joga másokon kitölteni a rossz napját! Senki nem tehet a rossz napjáról, főleg nem a kuyája vagy az utcán sétáló idegen! Ha egy anyuka kiborul, kimegy az utcára és lelő valakit legközelebb akkor azt mondjátok: 'hát istenem rossz napja volt, majd te is megtudod ha lesz gyereked.'?
A kérdező csak egy emberről irt hát akkor én mondok még párat: szinte minden héten megfenyeget néhány idegbeteg anyuka hogy ne merészeljek feléjük menni mert az Ő kutyájuk üvölt... Még tettlegességgel is fenyegetnek.
Most komolyan szerintetek ez mind normális és elfogadható? Nem csak az az ember akinek gyereke van! Az állatokra meg azt mondanám, hogy: nem kéne elfelejteni hogy honnan jöttünk! Állatok és természet nélkül már rég ti sem lennétek és a porontyaitok sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!