Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért ilyen idegbeteg manapság...

Miért ilyen idegbeteg manapság sok anyuka?

Figyelt kérdés

Tegnap sétálgattunk a környéken és a kutyánk is velünk volt (láb mellett, pórázon) az egyik utcánál elkerülte a figyelmünket, a zsákutca tábla, így a végén meg kellet fordulnunk, már odafelé is feltűnt, hogy az egyik házból vadul szétrántották a függönyt, de amikor visszafelé jöttünk egy nő csővel ütötte a két kutyáját, mert azok merték megugatni a mi kutyánkat és szemrehányóan megjegyezte, hogy bent két gyerek alszik!

Miért kell az ilyennek kutya, főleg kettő?

Miért várják el, hogy az egész világ megálljon, senki meg se mozduljon, a legkisebb zaj nehogy elő merjen fordulni, mert történetesen az ő gyereke alszik?

Az ilyen idegbeteg inkább ne szaporodjon!

2010. nov. 14. 15:52
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:
én ugyan nem dühöngök. na, mindegy. ezek szerint akármilyen őrült lehetnék, ha szülnék egy gyereket, minden meg lenne bocsájtva, mert akkor aztán sajnálni kell, ha rossz napja van. de inkább nem szülök, én nem akarok ilyen lenni. erről ennyit. szép napot!
2010. nov. 15. 13:27
 12/52 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem ne is szülj!! Neked tényleg nem való gyerek. Szerinted egy gyerek csak lemondással jár?? Minden anyuka csak szenved?

Azt sem tudod miről beszélsz!! Tényleg fárasztó anyának lenni, nekem is vannak rossz napjaim, és igen néha én is kiakadok, ahogy szerintem nagyon sokan. DE ettől még imádom a gyerekeimet, és egy pillanatra sem bántam meg, hogy szültem.

És képzeld nagyon bosszantó tud lenni, mikor már órák óta a gyerek altatásával szenvedsz és mikor végre sikerül valami barom felébreszti. Aki ebben nincs benne az nem érzi át.

Szóval majd akkor nyilatkozz ilyen merészen ha lesz gyereked!!!

2010. nov. 15. 15:56
 13/52 anonim ***** válasza:
56%

Babák témakörben nem volt okos dolog kisbabás anyukákat szidó kérdést nyitni remélem ez már világos!

Az meg hogy "anyukám meg a nagymamám is ezt mondta" ez meg arról árulkodik hogy még magad is gyerek vagy.

Majd eljön az az idő amikor megkomolyodsz és neked is lesz gyermeked, nézd vissza ezt a topikot, jót fogsz nevetni a mostani önmagadon :)

Én is fiatal vagyok de alapjában máshogy gondolkodom mint te, pedig kutyám is van.

2010. nov. 15. 17:16
 14/52 anonim ***** válasza:
49%

Ez is iszonyat gyerekes: "én inkább nem szülök mert nem akarok ilyen lenni."

Nem tudom hány éves lehetsz, bár mondjuk nem is a kor számít, idősebb nők is lehetnek gyerekes gondolkodásúak de akkor is nagyon fiatalkának tűnsz.

Majd megérsz a gyermekvállalás feladatára és egész más szemmel fogod nézni a világot.

Te szavaddal élve: kicsit túlmisztifikálod az anyaság negatív oldalát, én nem hiszem el neked hogy minden anyuka a környéketeken hisztis, firnyákos nő.

2010. nov. 15. 17:21
 15/52 anonim ***** válasza:
88%

Leírok neked valamit,hátha picit jobban belelátsz a dologba...

Amikor megszületett a pici fiam (ma már 9 hónapos) egyedül voltam,ahogy azóta is...És bizony,volt egy röpke időszak,amikor 4 napig SZERVEZTEM egy fürdést!!!!4 napig szerveztem,és csak a 4. nap éjszakáján jutottam el fürdeni!!!!!!!Képzelheted,mennyire eluralkodott rajtam a keserűség és a kétségbeesés...Enni pedig végképp nem volt időm.Mire Gergő 3 hónapos lett,már soványabb voltam,mint amikor teherbe estem!!A mellemtől eleinte nem tudtam aludni,aztán a szomszédoktól nem lehetett sem éjjel sem nappal pihenni (de egyáltalán) hónapokon át...Aztán jöttek az Okosok (rokonok),hogy akkor ezt így kéne csinálni,azt meg úgy,meg miért nincs nála patyolat tisztaság,meg rend!Hja,kérem,talán mert nekik is csak a szájuk jár de egy zsák szemetet meg nem fognának,hogy lefelé menet kidobják...

Mindezt most kezdtem el kipihenni,mert elköltöztünk.Így nappal igaz,hogy egyfolytában pakolok és takarítok meg ellátom a babámat,akinek épp "szeparációs szorongása van" (pfuj de utálom ezt a kifejezést,olyan műhangzása van),de az éjszakákat végre mindketten átalusszuk,így már nem csak a túlélésért alszom 1-2 órákat!És tudod mi a "vicces"?Az én babám még csak nem is mondható problémásnak!Ő is hasfájós volt ugyan,de nem kellett egész éjjel cipelnem,mint más anyukának,nem beteges,sosem volt igazán sírós,újszülött korától inkább kiabál és nyögött,de nem sírt fel!Szóval én megszenvedtem,mire eljutottunk idáig,pedig az én fiam az átlagnál sokkal-sokkal "jobb baba" volt mindig is.És mégis "zombi anyuka" voltam egy ideig,és néha még most is "zombizok".Hidd el nekem,bármennyire várjuk a kisbabáinkat,bármennyire szeretjük őket,bármennyire szerelmesek vagyunk beléjük,ez a világ LEGNEHEZEBB HIVATÁSA!!!!!!Bárkit megkérdezhetsz!!!Ja,és az apukák is így vélekednek!A legszebb,legnehezebb hivatás a Földön,amióta világ a világ!Ennek ellenére azt mondom,meg kell tanulnunk kezelni a helyzeteket,mert amikor szakad a cérna,hajlamosak vagyunk olyat tenni és/vagy mondani,amit szinte azonnal megbánunk.Én például néhány hónapja az mondtam a picinek,hogy "dobozba raklak és feladlak postán apádnak,most kínlódjon ő veled egy darabig!"(az apja Spanyolországban él)És persze erre képtelen lennék,de egyszerűen dühös voltam!!!!

Remélem,hogy ha lesz gyereked,te is egy olyan álombabát fogsz ki,mint én,és akkor csak annyit kell túlélned,mint nekem!

2010. nov. 16. 07:16
 16/52 A kérdező kommentje:

az utolsónak köszi, ez jó válasz volt :)

28 vagyok, anyám 60, nagymamám 87.

viszont megint volt egy érdekes hozzászólás is: "És képzeld nagyon bosszantó tud lenni, mikor már órák óta a gyerek altatásával szenvedsz és mikor végre sikerül valami barom felébreszti"... szóval miért is barom, aki csak elsétál az utcán, vagy pl. felhúz egy garázsajtót? na itt a problémám gyökere!

2010. nov. 16. 09:31
 17/52 anonim ***** válasza:
86%
Pl olyan baromra gondoltam aki úgy csapja be az ajtaját este, hogy az egész tömb megremeg, vagy olyanra aki éjjel üvöltözik az utcán, vagy este 10-kor jut eszébe bekapcsolni a mosógépet. Na az ilyen dolgok igenis bosszantanak, nem magam miatt hanem a gyerekeim miatt. Én odafigyelek arra, hogy másokat ne zavarjunk. Pl a gyerekeim korán kelnek, hangosak, így hétvégén próbálom őket lekötni 8-ig, hogy ne hangoskodjanak, mert nem mindenki akar reggel 5-kor kelni egy fárasztó hét után. Nem arról van szó, hogy lábujjhegyen kell mászkálni, mert gyerek van, de azért oda kell figyelni a másikra. Ennyi....
2010. nov. 16. 10:19
 18/52 anonim ***** válasza:
50%
utolsó vagyok, ha már a kutyákról beszélünk az is bosszantó amikor hajnalok hajnalán vagy épp éjjel viszik sétálni a kutyákat és nem szólnak rájuk mikor tutulnak.
2010. nov. 16. 10:22
 19/52 A kérdező kommentje:
abban egyetértünk, hogy nem 11-kor mosunk, meg nem vágjuk be éjjel az ajtót. én is úgy gondolom, hogy tekintettel kell lenni másokra. nem is teszek ilyesmit (a kutyát sem éjjel viszem bármerre, nagy kertünk van, csak sétálni szoktam elvinni, lakott részen csakis pórázon és nem azért, hogy ott végezze a dolgát). én pont arról beszélek, amikor elvárnák, hogy lábujjhegyen mászkálj, vagy azért cseszerintenek le, mert egyszerűen bementél egy utcába, sokszor leírtam már, hogy itt most nem a normális keretekről van szó.
2010. nov. 16. 10:51
 20/52 anonim ***** válasza:
30%
De te csak egy konkrét esetről írtál. Lehet, hogy annak a nőnek aki verte a kutyáját rettenetes napja volt. Tudod te milyen nehéz 2 gyerekkel?Nem szabad mindjárt ítélkezni. Ha minden alkalommal ezt látnád akkor elismerném, hogy igazad van.
2010. nov. 16. 12:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!