Hogy lehet egy kislányt Rozinának hívni? Tehát Rozinak, ugye. Manapság. Annyi szép név van, nem?
Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 14:17
1/24 anonim válasza:
Nekem nincs vele bajom.Mindenkinek más tetszik.
2/24 anonim válasza:
Szerintem aranyos név és legalább nem minden második gyereket így hívják. Főleg a mai divatos nevektől tudnék kiszaladni a világból, néha annyira nevetségesek. Sokan még azt sem nézik, hogy megy-e egyáltalán a vezetéknévhez.
3/24 anonim válasza:
Igen, sok szép név van, de lehet valakinek ez a legszebb.
(nekem sem tetszik igazából)
4/24 anonim válasza:
ennél egy rakás rosszabb nevet tudok, csak innena játszóról. valakienk ez tetszik, valakinek meg az. nekem semmi bajom azzal, ki hogy hívja a saját gyerekét. magányügy szerintem. lehet, hogy ami szerinted szép, az nekem förtelmes, és fordítva.
5/24 anonim válasza:
Igen, sok szép név van, de a szülőknek ez teszett. Nem is értem a kérdést, annyira szubjektív, kinek milyen név szép.
Anyósomat pl Rozáliának hívják, tehát ő is Rozi, de a Rozina szerintem sokkal szebb. Ismerősöm kislányát Fédrának hívják. Amikor először hallottam, nyeltem egy nagyot, szoknom kellett, de könyörgöm, nem az én gyerekem! Semmi közöm hozzá.
6/24 anonim válasza:
A Rozina nekem tetszik.Szép,aranyos név.Pláne,hogy annyi "idióta" név van......
7/24 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de biztos vannak olyan szülők akinek tetszik.
8/24 anonim válasza:
Nekem tetszik a Rozina név,eddig ne is hallottam.
9/24 anonim válasza:
Nekem nincs vele bajom. A lányomat Rozikának szoktam szólítani, bár nem ez a neve. De a Rozika olyan kis aranyos, és ő olyan kis Rozikás. Nálunk nem nyuszika meg bogyóka van hanem Rozika.
10/24 anonim válasza:
Szia!
Én egy "Rozis" anyuka vagyok!
A második kislányom egyik keresztneve Rozália. A Dédimamája után kapta (tiszteletből és szeretetből) Az első kislányom másik keresztneve Ilona, ugyan úgy Dédi után kapta. Akkor most én maradi anyuka vagyok??? Ja és "hallgatnak" mindkét nevükre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!