Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy lehet egy kislányt...

Hogy lehet egy kislányt Rozinának hívni? Tehát Rozinak, ugye. Manapság. Annyi szép név van, nem?

Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 14:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik.A játszóról ismerünk is egy Rozinát és Rozinak becézik.
2011. febr. 27. 14:57
 12/24 anonim ***** válasza:
A Rozina nagyon szép név, én hármat is ismerek: egy 38 évest, egy 14 évest és egy 2 évest.
2011. febr. 27. 15:54
 13/24 anonim ***** válasza:
szerintem még mindig jobb mint a Zsejke,Rézi és társai....de persze kinek mi tetszik.
2011. febr. 27. 16:06
 14/24 anonim ***** válasza:

Milliószor inkább a Rozina, mint a Zselyke!

De ez valóban a szülők ügye. Nem másra tartozik.

2011. febr. 27. 16:51
 15/24 anonim ***** válasza:
Az én barátnőm édesanyja iránt érzett szeretetből adta ezt a nevet a kislányának.Édesanyja Rozália volt ezt a nevet már régimódinak tartotta,így maradt a Rozina.Tudod van,aki a neveket emberekhez köti,így az ő számára ez a legszebb név a világon.Nincs ezzel semmi baj szerintem.
2011. febr. 27. 18:59
 16/24 anonim ***** válasza:

A lányom Rozita, Rozinak hívjuk.

Semmi rosszat nem látok benne.

Málna, Csenge, Jázmin... mennyivel jobb?! v. rosszabb?! V. akar a Kata, Kriszti, Júlia....

Mindenkinek más tetszik-és ez így van rendjén.

2011. febr. 27. 19:17
 17/24 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem a kérdésed????Nekem tetszik a Rozika név, nincsen vele semmi gond.Minden szülő úgy nevezi el a gyermekét, ahogyan akarja.Rengeteg olyan név van ami tetszik, és rengeteg olyan ami pedig nem...és akkor? ez így van jól...és a Rozika igenis szép név:-)
2011. febr. 27. 20:10
 18/24 anonim ***** válasza:
Inkább 6szor Rozi,mint 1szer Hanna.Nekem ezzel a névvel van bajom.A Rozi szerintem szép és vagány.
2011. febr. 28. 00:59
 19/24 anonim ***** válasza:
Hát inkább Rozi, mint Noa. Sokkal szebb szerintem is! Neked melyek azok a szép nevek?
2011. febr. 28. 05:26
 20/24 A kérdező kommentje:
Isten ments,h bárkit megbántsak!Nem ezért kérdeztem...egy a sok kérdés közül csupán,nem kell érzelmekkel túlreagálni,mert nincs jelentősége a kérdésnek ill. válasznak,mint ahogy az itt feltett kérdések 97%-ának .
2011. febr. 28. 06:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!