Miért ilyen idegbeteg manapság sok anyuka?
Tegnap sétálgattunk a környéken és a kutyánk is velünk volt (láb mellett, pórázon) az egyik utcánál elkerülte a figyelmünket, a zsákutca tábla, így a végén meg kellet fordulnunk, már odafelé is feltűnt, hogy az egyik házból vadul szétrántották a függönyt, de amikor visszafelé jöttünk egy nő csővel ütötte a két kutyáját, mert azok merték megugatni a mi kutyánkat és szemrehányóan megjegyezte, hogy bent két gyerek alszik!
Miért kell az ilyennek kutya, főleg kettő?
Miért várják el, hogy az egész világ megálljon, senki meg se mozduljon, a legkisebb zaj nehogy elő merjen fordulni, mert történetesen az ő gyereke alszik?
Az ilyen idegbeteg inkább ne szaporodjon!
En alapbol nyugodt es mosolygos vagyok....DE van olyan, hogy nalam is elszakad a cerna!!
Amikor a lanyomnak 1 hona alatt 5 foga jott ki es koltoztunk is meg a fu sem nott jo helyen.
Este nem aludtam mert szegeny babam sirt a fajdalomtol, nappal takaritottam es pakoltam.
Amikor a szomszedunk mar 3. napja uvoltette este 11 kor is a zenet en is atmentem szolni, hogy nagyon jo, hogy ilyen jo kedve van es lagzi hangulatot teremt az egesz utcanak a mulatos zenejevel, de vagy lehalkitja vagy en halkitom lejjebb.
Mindenkinel van, hogy nehez napja van!!Lehet, hogy alapbol O is egy kedves es mosolygos embere, csak betegek a gyerekek es orul, hogy vegre alszanak kicsit.
Nem mindegy hogy pl. alumíniumcsővel püfölte a fejüket, vagy valami gyerekjáték bizbasszal feléjük suhintott hogy rájuk ijesszen kicsit.
Nekem is van kutyám, imádom őt nagyon (egy kis mopszom van) de tudom mit jelent amikor hosszú sírással telt órák után végre leteszem aludni a gyerekemet (4 hós) és a kutyusum felugatja és kezdődik elölről az altatási hercehurca :( Ilyenkor én is megemelem a hangomat és sarokba küldöm a kutyust.
Ne értse senki félre (csak aki direkt akarja) soha nem okoznék neki fájdalmat de van hogy elszakad a cérna és a fenekére sózok mert nem tudom van-e pici babád aki mellett még a wc-re is nehezen mész ha fogzik és amúgyis nehéz éjszakátok volt, de ha van akkor tudod miről beszélek amikor mindezek mellett végre elaltatod és a kutya felugatja :) Na, AKKOR szakad a cérna :)
Lehet hogy mivel csak benéztél az ablakon természetesen nem láthattál mindent, sok állatimádó képes túldramatizálni az ilyeneket holott egy jelent pár másodpercét látta csak, talán nem is lett belőle valós ütés, csak arrafelé suhintás. És ahogy írtam az sem mindegy mivel történt. Én is elítélem ha valaki veri a kutyáját, de nem ítélnék egy helyzetet csak mert épp belestem valaki ablakán és kiragadtam az életéből 5 másodpercet.
OOF 1. Tuti nem éjszakáztál gyerek mellett, és nem próbáltál órákon át altatni.
2. A kérdésedben sok anyukára célzol...egyről írsz.
3. Utolsó mondatod undorító.
ON Kérdésedre a válaszom: Mindenkinek más a tűrőképessége.
Valószínű nincs gyereked, így könnyen ítélkezel. A másik meg az, hogy egy pillanat alatt, hogy tudod leszűrni, hogy valaki idegbeteg? Mindenkinek vannak rossz pillanatai. Neked talán nincs?
Az utolsó mondatod meg durva, jobb is ha csak kutyád, inkább te se szaporodj!!
ez is "aranyos" hogy egy-ketten nekem estetek :) persze tudom, ez a rész a babákról szól, nyilván sokan vannak itt kisbabások, így érthető.
természetesen mindenkinek lehetnek rossz napjai, DE az már túl megy ezen a határon, amikor beszólnak, úgy néznek a szimpla járókelőre, mint a véres rongyra.
igazatok van, hogy nincs gyerekem (egyenlőre nem akarok ekkora kötöttséget vállalni (én tudom, hogy nem való nekem, mások viszont úgy látom nem), de sajnos úgy látom mások gyereke miatt is kötve vagyok), viszont, anyukámmal és idős nagymamámmal (aki pedig nem egyet szült, ahogy akkoriban általában sok gyerek volt a családban) is épp elbeszélgettünk azon, mennyire túlmisztifikálják az alvás kérdést mostanában.
ok, ez egy eset, de sajnos iszonyat mennyi zombi anyukát látok erre (vagy másoknak szól be, vagy a gyereklét pofozza, vagy a kutyáját, mindegy)
egy olyan környék közelében lakom, ahol sok kis ikerház van, nagyon apró telken (itt történt az incidens), sokat felvették a hiteleket és a szoc.polt., produkálni kell a gyerekeket, közben úgy látom a hátuk közepére se kívánják, hogy itthon kelljen ülniük a gyerek mellett és rá menjen az idejük. kb két hete a buszmegállóban magyarázta fennhangon az egyik zombianyuka (igen, eszelősen gyújtott egyik cigiről a másikra!!) a másiknak, hogy "rohadt szomszédja" már megint akkor ért haza, amikor a gyereke már elaludt és újra kellett altatni, mert felébredt a garázsnyitásra és nem tudott elmenni hajatmosni, hogy ő már mennyire kivan és jövőre újra szülnie kell, különben vissza kell fizetniük a szoc.polt.
semmi bajom a normális anyukákkal, de sajnos az utóbbi időben ilyennel nem nagyon találkozok.
Te is elég frusztált vagy, hogy itt dühöngsz egy babákról szóló oldalon. Mi volt a célod ezzel a monológgal?
Nem is értem, ha nem is akarsz még gyereket, miért vagy ezen az oldalon? pff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!