Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért ilyen idegbeteg manapság...

Miért ilyen idegbeteg manapság sok anyuka?

Figyelt kérdés

Tegnap sétálgattunk a környéken és a kutyánk is velünk volt (láb mellett, pórázon) az egyik utcánál elkerülte a figyelmünket, a zsákutca tábla, így a végén meg kellet fordulnunk, már odafelé is feltűnt, hogy az egyik házból vadul szétrántották a függönyt, de amikor visszafelé jöttünk egy nő csővel ütötte a két kutyáját, mert azok merték megugatni a mi kutyánkat és szemrehányóan megjegyezte, hogy bent két gyerek alszik!

Miért kell az ilyennek kutya, főleg kettő?

Miért várják el, hogy az egész világ megálljon, senki meg se mozduljon, a legkisebb zaj nehogy elő merjen fordulni, mert történetesen az ő gyereke alszik?

Az ilyen idegbeteg inkább ne szaporodjon!

2010. nov. 14. 15:52
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:
köszi a választ 16:49 :) ezek szerint azért mégiscsak érthető, amit írtam :)
2010. nov. 27. 17:02
 42/52 anonim válasza:
74%

végig azt írjátok, nem szabad egyből ítélkezni, de ti mégis ezt teszitek!nem értem miért bántottátok a kérdezőt! érzem, hogy feldúltan írta ki a kérdést, jó kicsit erősen fogalmazott, de ti meg nem értitek végig, miről is szól ez a kérdés, csak a saját igazatokat hajtogatjátok.

leírom a saját történetemet: nagyon sokszor megkértem már, kedvesen, pironkodva a felettem lakó kismamát, hogy ha lehet tegyen egy szőnyeget a hintaszéke alá, amiben ülve a kisbabáját ringatj - gondolom talán ott szoptatja - mert nagyon lehallatszik ahogy a parkettán gördül a szék. csak néz rám nagy szemekkel és azt mondja, a picije jól el tud aludni erre az ütemes zajra, ő nem hiszi, hogy az engem ennyire zavar. elhajtott. mai eset: tegnap este tízig dolgoztam, jól esett vclna, úgy 7-ig szundikálni, persze a babája korán kel, ő már 6-kor húst kloffol és mos. délután, kb. 2 körül, bevetem egy szöget a falba, leviharzott, üvöltözött, hogy most alszik a Bella, azonnal fejezzem be, mert ha nem, leküldi az élettársát!

valaki említette a szülés utáni depressziót, kismamák, keressetek rá itt a babák témakörben a depresszió szóra, másfél oldal találatot ad ki és ha beleolvastok csomóan osztják az érzést. sajnos sok a kikészült kismama én is ezt tapasztalom.

egy két gyermekes anya

2010. nov. 27. 18:07
 43/52 anonim ***** válasza:
78%

Egyet értek az utolsóval. Élni csak kompromisszumokkal lehet és ez nem azt jelenti, hogy csak másoknak kell tolerálni a mi dolgainkat.

szintén egy 2 gyermekes anyuka

2010. nov. 27. 18:48
 44/52 anonim válasza:
66%
én egyetértek a kérdés kiírójával, a többiekkel is, csak valaki pontozzon már fel!
2010. nov. 27. 19:06
 45/52 anonim ***** válasza:
91%
megtörtént utolsó
2010. nov. 27. 20:06
 46/52 anonim ***** válasza:
26%

Tény hogy sok a kikészült a kismama és sok az olyan anti-toleráns is aki megértené őket. Ilyen a világ, minden egyes témakörben megtalálni a két pólust akik véget nem érő vitákat tudnak szítani és folytatni, aminek semmi értelme.

Én megértem a kimerült kismamákat, borzalmasan nehéz egy sírós kisbabával, főleg ha egész nap egyedül vannak, de természetesen azt is aki hiába lépked tojáshéjon ha a kismamának még az sem felel meg.

TOLERANCIA emberek, ez a fontos! De a toleranciába nem fér bele sem az hogy "az ilyen idegbeteg ne szaporodjon" se az hogy még megmukkanni sem lehet ha a házban baba van, pl. panel esetében. Mindkét oldalt lehet intelligensebben is képviselni ezeknél!

2010. nov. 28. 13:52
 47/52 anonim ***** válasza:
51%
bocs, aki nem érti meg őket, elírtam első mondatomban
2010. nov. 28. 13:53
 48/52 anonim ***** válasza:
52%

Mi megértjük de miért nekünk a vadidegennek kell irreális dolgokat tenni azért hogy ő meg legyen értve?

A tolerancia arról szól hogy nem sértünk meg alapvető normákat, és szerintem az egy teljesen természetes dolog hogy valaki kimegy az utcára, nem arról van szó hogy forma1-et rendez az utcában vagy hajlani kettőkor mos, vagy házibulit tart amikor a szomszéd szül... A kismamáknak nem kéne toleránsnak lenni? Mert fáj beismerni de ők azok akik nem birnak másokat elviselni. Senkinek nincs joga másokon, főleg idegeneken kitölteni a nehéz életét. Ezt kéne elfogadni.

2010. nov. 28. 15:06
 49/52 anonim ***** válasza:
49%
Igen, mindkét félnek toleránsnak kell lenni. Megértőnek kell lenni és nem irreális dolgokat elvárni, mindkét fél részéről. De a toleranciába az is beletartozik hogy nem köpködünk a másik csoportra, mármint általánosítva nem köpködünk. Mert én is ismerek idegbajos kismamát, de nem mondom hogy mindegyik az. És ugyanúgy ismerek idegbeteg gyermektelent vagy szuperanyut aki képtelen megérteni hogy valaki nem olyan. Ezt lehet még ragozni :)
2010. nov. 28. 18:14
 50/52 anonim ***** válasza:
52%
A toleranciába az is beletartozik hogyha valaki lát valami rosszat vagy történik vele valami rossz akkor egy kicsit ideges lesz és ezt meg kell érteni. Lehet nem mentség de a kérdezőnek legalább volt oka idegesnek lenni mig az emlitett anyukának nem. A kérdező nem ok nélkül mondta amit mondott. Ő csupán idegesen beszélt nem máson verte le a dolgokat.
2010. nov. 28. 20:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!