Reborn babával az utcán?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok ha valaki egy reborn babával megy az utcán vagy buszon utazik?Vagy a játszótérre megy vele?Láttatok már ilyet?Nagyon gáz?Furcsa?Vagy titeket nem zavar?dec. 29. 12:59
11/14 anonim válasza:
Valóban pszichés probléma áll a háttérben, aki ilyent csinál. És kezelésre szorul. Ez nem kezelés, ez nem megoldás a problémára. Ez csak elnyomja a mély érzéseket.
12/14 anonim válasza:
Benne voltam egy ilyen csoportban, de már kiléptem belőle. Elképesztő dolgok voltak ott. Az "utazunk a mamival", a "mamival a munkahelyen" illetve a "mami új ruhát vett nekem" csak a hab a tortán.
13/14 anonim válasza:
12!
A pszichiáter meggazdagodna a kezelésükkel...
14/14 anonim válasza:
Sajnálnám, de tényleg kezelés kéne neki. Ettől csak benne ragad a gyászban.
Hozzátartozómnál voltam idősek otthonában a babámmal. Az egyik öreg belenézett a babakocsiba és mondta, "jaj, de cuki! Igazi?" Csak lestem, hogy mi van ezzel. Azt mondta, az egyik dolgozónál is látott babát, de kiderült, hogy nem igazi. Na, mondom, itt se tudni, hogy ki az ápolt és ki az ápoló.🤦🏽♀️
Egyébként barátnőm vett egy olyat a kislányának, mert milyen élethű. Aztán pár nap múlva kidobta, amikor megtudta, hogy mi az 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!