Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen kis plusszal dobjátok...

Milyen kis plusszal dobjátok fel az anyaságot, amíg otthon vagytok a babával?

Figyelt kérdés
nov. 20. 18:33
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
84%
Még a kérdést se értem.
nov. 20. 18:41
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

Plusszal?

Vannak napok mikor örülök h lyuk van a... ès szél.

Milyen extràt szeretnél?

nov. 20. 18:51
 3/27 A kérdező kommentje:

A "romanticize your life" jelenségből kiindulva érdekelne, ki miket csinál az otthonlét alatt, ami kicsit feldobja a mindennapokat a baba mellett.

Például a napi séták alkalmával veszel magának kávét, forrócsokit a kedvenc kávézódban. Vagy, amíg a pici alszik, csinálsz egy self-care rituálét a fürdőben, gyertyákat gyújtasz, habfürdőzöl, ilyesmikre.

Vagy én pl. a masszírozásra is így tekintek, régen elmentem havonta-kéthavonta egyszer, utána elfelejtődött, de most úgy várom azt a heti egy alkalmat, mint a messiást, mert az a 60 perc feltölt és pihentet.

nov. 20. 18:56
 4/27 anonim ***** válasza:
96%

Ha kell megmikrózom a kávét, hogy ne legyen hideg.

Akkor is szrok, ha közben visítva veri mindkét gyerek az ajtót.

Kapcsolok tvt a 3 évesnek, ha alszik a kicsi.

Adok nekik rendelt kaját.

Hagyom, hogy tönkretegyenek filléres dolgokat, ha csendben csinálják. (Pl szétragasztanak egy post it csomagot mindenhova)

Ezek sokat tudnak segíteni.

nov. 20. 19:02
 5/27 anonim ***** válasza:
71%
Hajmodell vagyok, ezzel egészítem ki a GYED-et :)
nov. 20. 19:06
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Én az első télen, mikor még babakocsival sétáltunk, rendszeresen a lottózó felé sétáltam a babával forrócsokit venni :)

Idén meg sokat sétálunk vásárolni ezt-azt, mert megfagyok órákig a játszin (pedig még csak ősz van🥶)

Mostanában meg újra futni járok alvásidőben, ha mama tud rá vigyázni addig, az az egy-két óra is feltölt.

nov. 20. 19:29
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Én dolgozok- ezzel kötöm le magam. Semmi extra- csak vállalkozás.

Szoktam néha kávézni igen, bár már 2 éves elmúlt a legkisebb, most már közösen. De kevesebb időm van magamra nyilván, mint gyerekek előtt. A romantikus fürdő meg úgy néz ki, hogy ülök a kádban, benyit a 6 éves hogy "Anya, anya" ehet ezt vacsorára?- jön utána a kisebbik egyből hogy jöjjek ki, neki van egy kis szeparációsa. Apukájuk persze elfelejtette, hogy egyedül szerettem volna fürdeni, így rámereszti a gyerekeket. Nesze neked "szelfker".

nov. 20. 19:34
 8/27 anonim ***** válasza:
98%

Self care meg rituále...

Inkább ha alszik a gyerek lefekszem mellé és alszom egy jót én is.

nov. 20. 20:53
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemre járok, levelezőn persze.
nov. 20. 23:05
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Elviszem a kutyát sétálni, addig a férjem tartja itthon a frontot a két kicsivel. Legalább átérzi, milyen nekem a maradék 23 óra ;). Én pedig levegőn vagyok, mozgok és néha még más felnőttekkel is beszélek és nem csak a gyerekekről.
nov. 20. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!