Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen kis plusszal dobjátok...

Milyen kis plusszal dobjátok fel az anyaságot, amíg otthon vagytok a babával?

Figyelt kérdés
nov. 20. 18:33
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
17, nekünk pl. nem volt járókánk.
nov. 21. 10:20
 22/27 anonim ***** válasza:
96%

#20 erre nem kell szoktatni.

Kitalálja magától, hogy jöjjön utánam.

Nyilván a férjem nem engedi direkt be, ki is viszi ha bejön, de most bezarkozni azért nem fogok.

nov. 21. 10:22
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
4-es, imádlak 😄 Ugyanezt tudom mondani.
nov. 21. 11:32
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
#4 ez olyan mintha én írtam volna, ehhez nem is lehet semmit hozzáfűzni 😁
nov. 21. 12:34
 25/27 anonim ***** válasza:
45%
Mint egy másfél éves totyogó anyukája, ha nem akarod hogy a gyerek az ajtó előtt uvotlson,de azt sem,hogy rád masszon szrs közben: egy csomag tampon a megoldás. Akár kerek öt percre is leköti,míg ki be pakolja. Ezt csak és kizárólag ekkor szabad odaadni,különben elveszíti a varázsát.
nov. 22. 00:40
 26/27 anonim ***** válasza:
52%
25, azt hittem én vagyok az egyetlen ilyen 😳 a fiam imádta
nov. 22. 07:40
 27/27 anonim ***** válasza:
#26 ó,dehogy! Sőt, ha jól emlékszem én is valami anya csoportból vettem az ötletet. Ha valamiben egyedül érzem magam,mindig eszembe jut,hogy rengetegen vagyunk hasonló cipőben,rengetegen átmegyünk ugyanazon,rengetegen csináljuk ugyanazt,amiről azt hisszük csak mi,vagy max nagyon kevesen. A nagy számok törvénye az anyaságban is igaz.
nov. 22. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!