1 éves babátok miből iszok otthon, és miből ha mentek valahova?
Csőrös itato pohár van, én ebben viszek neki vizet ha sétálunk/elmegyunk valahova. Illetve otthon tud azért pohárból is inni, bár az általában kiborul az étkezések alatt.
Azt olvastam a szívós poharak az ajánlják aminek van teteje.
Cumisüvegből ivott. Ugyanabból ivott otthon és máshol is. Persze a cumi részét folyamatosan cseréltük.
Még születésekor kaptuk,de nem kapott tápszert vagy mást. Csak vizet ivott belőle. Pe
Első gyerek otthon is és útközben is Avent varàzsitatóból.
Második 1 évesen otthon pohárból, útközben ásványvizes üvegből, neki nem is vettünk semmilyen itatópoharat és cumisüvegje sem volt.
Cumisüvegből iszik. Illetve itthon már a pohárból ivást is gyakoroljuk.
Én nem cifrázom.
Sima pohar vagy szivoszalas kulacs, mikor melyiket keri, mert mar valogat :D
De a poharral persze meg erosen segiteni kell neki. Sokszor ut kozben is ugy iszik, hogy ki kell neki onteni “poharba” a vizet. En erre a celra a kulacs muanyag tetejet hasznalom, az tok jo, tud belole inni.
Van meg itthon amugy 360-as pohar is meg 2 fajta masik csoros kulacs, ezeket kifejezetten nem szereti.
Oszinten szolva kb mindegy mibol itatod, amit elfogad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!