1,5 éves kislányotokat hogyan szoktatátok öltöztetni? Milyen ruhában van otthon és ha mentek valahova?
a kényelem az egyetlen szempont, miben érzi jól magát. én is így öltözöm. jó nem fogok buffalot hordani, akkor se ha kényelmesnek találnám, de pl nem dobom ki a trapéz nadrágaim csak azért mert most épp nem divat. szóval érted, határokon belül de nem követjük a divatot.
a lányom itthon melegítő nadrág, zokni, body, pulcsit visel. nem csak Rózsaszínt, feketén kívül bármit (attól sem zárkóznék el csak örököltük a ruhákat és egyszerűen nincs neki fekete).
Ha elmegyünk farmert adok rá vagy kord nadrágot, szóval valami csinosabb utcait...van egy tollkabátja, piros, azt kapja sétához.
nyáron szoktam rá adni napozót, míg kicsi volt, meg egybe ruhákat. nyáron inkább ezeket preferálom
Otthon body + hosszú ujjú fölső, meg szabadidőnadrág, fölsőnek felveszi a bátyja kinőtt traktoros pólóját is.
Ha megyünk valahova, akkor zokni v harisnya + leggings, valami lányosabb fölsővel, játszóra szabadidőruha, vagy amit nem sajnálok. Szeretem ha csinos, de nem ez a fő szempont, hanem hogy kényelmes és praktikus legyen a ruházat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!