Bugyipelenkát mikor adtok a babátokra? Otthon is vagy csak ha mentek valahova?
Akkor adtam rá, amikor nem volt body-s időjárás, csak pólós/blúzos-szoknyás/nacis.
Amint jött a body, visszatértünk a sima pelusra.
Sima pelust nem szerettem body nélkül, mert össze-vissza elcsúszott rajta.
Ja meg akkor szerettem a bugyis pelust, ha apa pelenkázott, mert azt nem lehet elrontani :)
Nem használtam egyik gyerekemmel sem. Nem találom különösebb értelmét. Egyik gyerekemet nekem is nehéz volt 9-10 hónaposan pelenkázni, de ez eszembe sem jutott...
Úgy tudom, elvileg szobatisztaságra szokáshoz készítették ezeket, de tapasztalat, hogy a gyerek ha pelus van rajta, akkor belepisil, ha meg bugyi, akkor nem, mert érzi a különbséget, de azt nem, hogy most normál pelus vagy bugyipelus...
Szerintem még nehezebb is a bugyipelust cserélni, mert ahhoz le kell venni a nadrágot/harisnyát mindent, a tépőzárast meg kihúzom a két lába között, így a ruháját nem kell levenni, csak letolni.
De nem akarok ellene beszélni, valóban nem próbáltam soha... :o)
Most már szinte csak azt adok rá. A másikba már képtelenség belecsomagolni, nem hagyja.
De néha "csalok". :-)
Ha elalszik, rendes pelust kap! Nem ébred fel rá, szerencsére.
A bugyipelust is rá lehet adni úgy mint a tépőzárasat, ha patentosat veszel. De persze ez csak moshatóban létezik.
Amúgy a pampers aktív tépőzáras pelust simán állva is rá lehet adni, de a többi típust nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!