Milyen várandóssággal, babával, kisgyerekkel foglalkozó blogot, weboldalt, fb csoportot olvastok?
Én a várandósság alatt csak itt néztem meg minden héten, hogy épp mi "történik" vele:
Szerencsére akkor még nem nagyon gyakoriztam, egy missed ab és egy kémiai után enélkül is épp eléggé paráztam 😀
A születése óta sem olvasok rendszeresen semmit (a gyakorin kívül...), ha felmerül egy probléma, akkor google, aztán elolvasom, amelyik találat szimpi 🙃
Kifejezetten semmilyet.
Mind a 2 gyereknél benne vagyok a velük 1 hónapban született gyerekek anyukái csoportban. Néha aktív vagyok, néha nem.
Mellette le volt töltve egy app, ami írta hol tartok a terhességben, mekkora a baba, mi jellemző arra a hétre
Ha valami kérdésem volt, akkor pedig random felcsaptam a googlét
Semmilyet.
Ha szembejön velem az fb-n vagy tik-tokon ilyen témájú video, cikkek megnézem, elolvasom, de direkt nem keresek oldalakra rá.
Itt szoktam kérdéseket és válaszokat olvasni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!