Akkor is sír a babám,ha foglalkozom vele?
Hat hetes a babám,szülés óta gyakorlatilag nem aludtam. De a nagyobbik baj,hogy sokszor annyira sír,hogy megnyugtatni sem tudom. Csak felveszem,ringatom,rajtam van,de sír ugyanúgy. Ez főleg este és éjszaka van,legnagyobb örömömre. Napközben könnyebb megnyugtatni de a folyamatos kontaktot akkor is igényli.
Már mindent is kipróbáltam,de van,hogy semmi sem nyugtatja meg. Van már,hogy vele együtt sírok én is. Kicsit talán már kezd javulni a helyzet de az elmúlt hónap katasztrófa volt.
Idejott anyósom is kiosztott hogy miért nem teszem le,csak magamat készítem ki...de én nem akarom sírni hagyni. Azt mondja úgy is ugyanúgy sír,ha leteszem. Ami sokszor igaz is. De nincs szívem letenni.
Szépen eszik,szépen szopizik azzal nincs gond. De amikor nyűgös cici sem kell neki. Enni eszik,de utána elloki. Komfort szopi nem kell neki,amit annyira nem is bánok. Cumit nem fogad el.
Nem tudom hasfájós e,pár dolgot kirpbaltunk semmi se használt,de nem akarok kísérletezni a gyereken. Tejterméket meg már évek óta amúgy sem eszek.
Az a helyzet hogy már volt itttho a férjem,egy két napig bírtam utána,de minden héten nem tud itthon lenni. Heti egyszer nyolc óra alvás meg édeskeves hosszú távon.
Anyósom azzal érvel hogy ő is mindig sírni hagyta férjeméket,és semmi baj nem lett. Ami igaz is,mert a férjem és a két húga is teljesen kiegyensúlyozott rendben lévő ember.
Egyik barátnőm meg hordozott,nem hagyta sírni,mégis van két viselkedés zavaros gyereke.
Nem akarom sírni hagyni nem is fogom,nem bírnám hallgatni csak néha kételkedem,hogy tényleg jót teszek e ezzel,ha ennyire kizsigerlem magam,hogy még csak feltétlen se sírjon egy fél órát se.
Anyósom amúgy jönne segíteni,de a babát sajnos sírni hagyná így aludni ugyanúgy nem tudnék. Mivel ő nem főz sem takarít stb ezért nagy segítség nem lenne. Más meg nincs én szüleim messze élnek és dolgoznak is ritkán tudnak jönni nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!