Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Reborn babával az utcán?

Reborn babával az utcán?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok ha valaki egy reborn babával megy az utcán vagy buszon utazik?Vagy a játszótérre megy vele?Láttatok már ilyet?Nagyon gáz?Furcsa?Vagy titeket nem zavar?
dec. 29. 12:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%

Arra, hogy pszichiátriai kezelésre lenne szüksége.

Nagyon-nagyon beteg (nem rossz értelemben,hanem tényleg beteg), aki ezzel próbál gyászfeldolgozni, és komoly segítségre van szüksége.

dec. 29. 13:08
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szomorú.
dec. 29. 13:18
 3/14 anonim ***** válasza:
92%

Nem szoktam senkinek a gyereket nezegetni behajolva a babakocsiba, szoval akar meg lathattam is ilyet tavolrol, passz.

Maga a teny furcsa, viszont ha valakinek erre van szuksege, csinalja. Nem bant vele senkit.

dec. 29. 13:21
 4/14 anonim ***** válasza:
79%

1

Lehet épp a pszichiátriai kezelés része.

dec. 29. 13:30
 5/14 anonim ***** válasza:
27%
Ugyanazt, mint ha valaki egy szexbabához járna haza.
dec. 29. 13:35
 6/14 anonim ***** válasza:
93%

Nekem egyszer volt egy szomszédom, egy harmincas nő

Meghalt a kisbabája, és belezavarodott.

Egy ilyen babát tologatott, gondozott, mintha egy élő kisbaba lenne.

A környékbeliek nagyon kedvesek voltak vele, bele-bele kukucskaltak a kocsiba, megdicsertek milyen szép kisbabája van.

A szulei támogatták, szerették, kezelésekre hordták, nem segített semmi sajnos rajta.

dec. 29. 14:11
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

6!

Jaj,szegény...

dec. 29. 15:10
 8/14 anonim ***** válasza:
29%
Azt gondolom,hogy nagyon beteg agyilag.
dec. 29. 15:10
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a reborn babák baromi élethűek, ha csak random látok valakit az utcán babakocsiban babát tologatni, meg nem mondom, hogy az egy igazi élő kisbaba, aki éppen alszik, vagy egy reborn baba. Nyilván ha ismerem az embert, és tudom, hogy elvesztett egy babát, akkor amúgy is megszakadna érte a szívem, el nem tudnám képzelni, hogy mit érezhet, és inkább csak sajnálnám és reménykednék, hogy talán ez segít neki.
dec. 29. 16:15
 10/14 anonim ***** válasza:
52%
Egészséges lelkületű biztosan nem csinál ilyet. Akkor sem, ha nagyon vágyik egy babára. Mi 8 évet küzdöttünk a lányunkért. Sokszor tűnt kilátastalannak. Ikerbabákat is vetéltem el 20. héten, de olyan mélyre szerencsére sosem süllyedtem, hogy ilyesmit tegyek.
dec. 29. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!