2 fokban, kicsit ködös időben mennyit vagytok kint a babával?
Nekem 4 hónapos a babám és van egy 4 éves.
Az időjárástól függetlenül reggel megyünk oviba és délután is, akkor alszik meg délben egy picit.
Én nem keverném meg a napirendjét, amíg neki így jó, így csinálnám, ahogy eddig.
Én ilyenkor is simán kint altattam a teraszon és mentünk sétálni délelött és délután is.
Semmi baja nem lesz.
4-es, mi sokat sétáltunk mindig, mert èn igénylem a kintlétet. Akkor is sétálrtam, mikor ébren volt.
De mi kertes házban lakunk amúgy, és sokszor simán csak kifejetetten aludni raktam be a babakocsiba, kint tologattam a teraszon és utána kint hagytam aludni, mert jót tesz az immunrendszernek.
Mert aztán bent teszek veszek és nem khll csendben lenni.
Plusz sokkal jobbat és hosszabbat alszik kint és sosem beteg.
Hát, én nem altatnám babakocsiban, ha bárhol máshol aludna. De szívesen kölcsönadom #4-nek. Lássuk mit kezd vele, amikor őrjöngve ordít a fáradtságtól és nem tud elaludni.
A válaszom ebből adódik, ha akarom, ebből adódik. Ha azt akarom, hogy aludjon valamit a gyerekem az éjszakai 6 órán kívül és ne veszítsem el a józan eszem, kiviszem. Általában több elintéznivalónk van, mint amennyit szívem szerint kint lennék, így annyit vagyunk kint, amennyit muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!