Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 fokban, kicsit ködös időben...

2 fokban, kicsit ködös időben mennyit vagytok kint a babával?

Figyelt kérdés
1 év körüli a babám, és nekem is olyasmi a dilemmám, mint amit minap kérdezett valaki, hogy kinti sétára időzítsem-e az altatást (még van egy du-i alvása, 1-2 óra), vagy inkább itthon aludjon, és előtte/utána levegőzzön kevesebbet?
nov. 11. 13:42
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
74%
Nem nem fáj, nem vagyok mintaanya. Nem mondtam sose hogy az volnék. Csak nem szoktattam abba hogy babakocsiba alszik ennyi
tegnapelőtt 16:36
 22/29 anonim ***** válasza:
46%

Akkor mire volt jó a 19-es válaszod?

Jól megmondod azt gondoltad?

Ilyenek miatt nem járok gyakran játszótérre a fiammal.

tegnapelőtt 17:07
 23/29 anonim ***** válasza:
28%
Nem gond, mi sem járunk játszótérre a 10 hónaposommal. Sőt biztos hogy nem fogsz velünk találkozni, nem Magyarországon élünk. Jól megmondani? Ja visszaolvasod egy kérdést tettem fel négyes kommentelöként és mindenki letámadott..
tegnapelőtt 17:10
 24/29 anonim ***** válasza:
#23 én sem MO-n lakom szóval lehet összefutunk valahol 🤷🏻‍♀️
tegnapelőtt 17:33
 25/29 anonim ***** válasza:

És én válaszoltam is neked miért altatjuk a gyereket kocsiban és nem a kisagyban.

Nem tudom hanyas válasz volty keresd vissza.

Erre te tamadaz arrogansan...csók.

tegnapelőtt 17:34
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
Nem te voltál az egyetlen aki írt, ezért is irtam olyan stílusban. Spanyolban lakunk, ott esetleg összefuthatunk, de nem járok játszótérre, és te sem igazán.
tegnapelőtt 17:37
 27/29 anonim ***** válasza:
80%
Hiába lakik valaki "Spanyolban", úgy látszik, a prosztó stílust sikeresen bepakolta magával a bőröndbe...
tegnapelőtt 18:41
 28/29 anonim ***** válasza:
50%
Mindenképp..
tegnapelőtt 19:17
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

19 kinn meg a szobájában magától is elaludt.

Amikor lányom pár hónapos volt, akkor még mínusz 10 fok is volt néha...akkor is kinn aludt.

De nincs egyforma gyerek és nem is értem mit kell ezen összekapni itt meg belekötni másba.

Aztán én se csodálkozom, hogy sokan kerülik a többi anyát. Mindenki ott altatja a gyereket, ahol akarja.

tegnapelőtt 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!