Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 fokban, kicsit ködös időben...

2 fokban, kicsit ködös időben mennyit vagytok kint a babával?

Figyelt kérdés
1 év körüli a babám, és nekem is olyasmi a dilemmám, mint amit minap kérdezett valaki, hogy kinti sétára időzítsem-e az altatást (még van egy du-i alvása, 1-2 óra), vagy inkább itthon aludjon, és előtte/utána levegőzzön kevesebbet?
nov. 11. 13:42
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Lányom is simán kinn aludt pár hónaposan.
nov. 11. 18:05
 12/29 anonim ***** válasza:
49%
Gondolom, a 4-es az a típus, aki 6 hétig nem megy ki a gyerekkel szülés után, utána is csak akkor, ha már megtörtént a "levegőhöz szoktatás" :D
nov. 11. 20:21
 13/29 anonim ***** válasza:

Én a fiammal 2-6 hónapos korában is sétáltam napi 2 órát, míg kialudta magát, szeptember végi születésű szóval ezek téli hónapok. Volt köd, fagy is.

Bent 4x 20-30 aludt, ha mondjuk egész nap szakadt az eső és nem mentünk ki. Ő is sokkal kipihentebb volt, ha alhatott kint 1-2 órát egyben így otthon könnyebben ment minden.

nov. 11. 21:31
 14/29 anonim ***** válasza:
4 x 20-30 percet, a perc lemaradt, bocsi.
nov. 11. 21:31
 15/29 anonim ***** válasza:
64%

#4 mondjuk azért mert bent üvölt, kint meg azonnal elalszik?

Amúgy a válaszod nem hasznos, minek írtál ha nem tudsz válaszolni a kérdésre?

nov. 11. 21:49
 16/29 anonim ***** válasza:
9%
4 vagyok, na megjött a letámadó sereg, csak érdekelt hogy miért, de le lehetett volna ezt írni vagy kifejteni kedvesebben. Én honnan tudnám hogy a gyerek nem alszik el csak babakocsiba mikor az enyém a ringatást se igényelte 2 hós kora után. Kimentem másnap a gyerekkel meglehet nyugodni. Volt hogy aludt babakocsiba de nem kifejezetten aludni vittem ki. Itthon aludt alszik amikor kialakult a napirend nem vittem sehova alvásidőben mert nem aludt egyik napról a másikra sehol máshol csak itthon.
tegnapelőtt 09:59
 17/29 anonim ***** válasza:
52%

,,,,,,,,,,,

Tessék, itt egy csokor vessző, használd őket nyugodtan. Látom, nálad elfogyott.

tegnapelőtt 10:49
 18/29 anonim ***** válasza:
25%

17 🤣🤣

Mi kutyát setaltattunk délelőtt, az is megvolt, a baba is elaludt, és én is mozogtam, bár összesen nem volt 3 km. Utána aludt még minimum 1 órát, addig a lakást os osszekaptam.

tegnapelőtt 11:55
 19/29 anonim ***** válasza:
0%
Utána meg csodálkoztok h a gyerek nem alszik el a kiságyába magától a saját szobájában. Na csók
tegnapelőtt 13:00
 20/29 anonim ***** válasza:
40%

#19 jó van fáj neked az?

Mintaanya (szeretnéd)

tegnapelőtt 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!