Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány fokban lehet már bicikliz...

Hány fokban lehet már biciklizni a babával?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy most még hideg van, de ahogy néztem március elejére már 15 fokot mondanak (remélhetőleg be is jön nekik). Akkor már lehet próbálkozni, szoktatni? Kislányom 10 hós, most ülne először biciklin, úgyhogy féltem is egy kicsit, nehogy megfázzon, de már úgy várom, hogy mehessünk. Egyébként 6,5 hós korától stabilan ül és felül, 9 hós korától pedig kapaszkodás nélkül jár. Jajj, és addig még bicót is be kell szereznünk. :P Köszönöm a válaszokat!
2013. febr. 20. 10:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Mi március végén, április elején szoktuk elővenni a bicikliket. Ha enyhébb lesz az idő, akkor a tavaszi szünetben biztos, hogy útra kelünk a 3 gyerekkel:)
2013. febr. 20. 10:26
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Az én kislányom is 10 hónapos, és ő is megy már egyedül! :) Mi úgy terveztük, hogy március-április körül megyünk majd először bicózni! Nagyon várom már, és remélem neki is tetszeni fog majd.

Egyébként nekem is kell addigra egy bicót venni! :D

2013. febr. 20. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!