Mit szól a férjetek, hogy együtt alszotok a babával?
A kérdés természetesen csak azokhoz szól, akik együtt alszanak.
Azért jutott eszembe, mert többektől hallom, meg itt is olvasom, hogy sajnálják azokat a férjeket, akik együtt kénytelenek aludni a babával, miközben nálunk pl. a férjem még nálam is jobban szereti, hogy ott van a pici.
Nálatok hogy van?
u.i: Kérlek, ha elvből ellenzed az együtt alvást, ne válaszolj erre a kérdésre! Köszönöm.
Szia, mi elvből ellenezzük az együtt alvást, azért válaszolok, ugyanis pár hete feladtuk ezeket az elveket! :)
Most 16 hónapos a fiam, kb 1 hónappal ezelőttig egyedül aludt, de az elmúlt egy hónapban szinte minden éjjel át kellett hoznunk. :)
A férjem nem ellenzi, sőt, volt hogy ő hozta át, pedig őt rugdossa rendesen éjjelente a fiam.
Férjem volt az első, aki hangosan kimondta(persze már az én fejemben is megfordult, csakhát én még tartottam magam a külső elvárásokhoz, kívülről kapott "elvekhez"...:( ) a lányunk másfél hónapos korában, hogy miért nem vesszük inkább magunkhoz, miért bóklászok át többször is éjjel, nem lenne e sokkal könnyebb ha nálunk aludna:).
Azóta nálunk is úgy van, hogy este a saját ágyában alszik el, első ébredésnél jön át hozzánk. Most két és fél éves, kábé másfél éves kora óta ez az első ébredés nem nagyon van előbb hajnali 4- 5 nél, leggyakrabban 6 körül csattog át:). És férjem még örül is, hogy legalább így "találkoznak", mert ő sajnos délutántól dolgozik, a lány bölcsis, szóval így legalább kicsit össze tudnak bújni:).
Én konkrétan vitáztam a férjemmel azon, hogy most már meg kellene próbálni külön altatni a babánkat. Mármint a férjem mondta, hogy maradjon még :)
5 hónapos koráig aludt velünk, akkor észrevettem rajta, hogy nyugtalanul alszik ott, minden forgolódásunkra felébred stb, a férjem meg tiszta lelkibeteg volt, imádta, hogy hármasban összegabajodva alszunk :)
Ne foglalkozz másokkal, annyira mások az emberek, és viszonylag kevés az olyan apuka, aki nem elszeparálni akarja a gyereket, hanem szorosan kötődni hozzá. Örülj neki, hogy a te párod ilyen, és ne akard ezt másoknak elmagyarázni, mert aki nem ilyen, az úgysem fogja ezt megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!