Szerintetek kimehetek 8 hós babával -4 fokban?
Figyelt kérdés
Eddig minden nap kivittem, de most nagyon nagyon hideg van... Ti ilyenkor is kimentek? Mennyi időre?2012. dec. 7. 10:31
1/9 anonim válasza:
Külföldön élek, a babám 4 hós. Kiszoktunk menni -10, -15 fokban (mivel ennél melegebb nincs, egész télre meg nem "zárhatom" be), nagyon melegen felöltöztetve, kb 15 percre. Többre nem merem kivinni, de -4 fokban még 1 órára is kivinném, főleg ha nagyon jól bevan öltöztetve!
2/9 anonim válasza:
Tegnap reggel -3 fok volt, de muszáj volt kivinnem mert a védőnőhöz kellett mennünk, és 8-ra kell menni mindig, autónk pedig nincs. Jól beöltöztettem, és egész jót aludt az úton. Az úton többen megjegyezték, hogy ilyen korán, meg ilyen hidegben minek viszem ki, dehát ha muszáj.... Amúgy most nálunk megint -2 -3 fok van, de tervezem hogy kiviszem egy kicsit!
3/9 anonim válasza:
Én tegnap előttig vittem ki, és ma már morfondírozom rajta, bár mivel süt a nap, én 10 percre ki fogom vinni szerintem, pedig ő még csak 3 hónapos lesz.
A 8 hónaposat kivinném, ha jól be tudod bugyolálni, hogy csak a szem legyen kb kint.
4/9 anonim válasza:
Nyugodtan ki lehet vinni! Semmi baja nem lesz.
5/9 anonim válasza:
Mi minden nap megyunk, babakocsival, mert viszem a nagyobbik fiammal az oviba. Tavaly a - 15 fokban is mentunk egy kicsit az uzletbe meg vissza. Jol oltoztesd fel de ne tulsagossan, nehogy beizzadjon es irany a jo levegoooo.
6/9 anonim válasza:
8 hós babát nemhogy lehet, de ki is kell vinni! Friss levegőre szüksége van.
7/9 anonim válasza:
Kisfiam is 8 hónapos és délelőtt voltunk kint 30percet sétálni.Jól bebugyoláltam bundazsák meg overáll,stb (lehet túlságosan is), de jót tesz neki a hideg levegő.
8/9 anonim válasza:
Én ma kb 45 percre vittem ki 7 hónapos babámat, fél órát aludt. Szépen sütött a nap. De ha hidegebb lenne, akkor csak 10-15 percre vinném ki.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) Igen, az én babám is igényli, meg is van őrülve ha napi minimum egy órát nincs friss levegőn. Csak azért voltam bizonytalan, mert a szomszédunk már tegnap is rákérdezett, hogy meddig szeretném még kivinni, mert hogy ő úgy tudja, 0 fok alatt nem egészséges.
2012. dec. 7. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!