Hogyan oldottátok meg /oldjátok meg / oldanátok meg, hogy 4 hónapos babátokkal napközben elmentek 1-2 órára máshová autóval?
Utazóágyat érdemes beszerezni,mi is hasonló szitu miatt vettünk.
Én simán vittem ennyi idősen.Evés után indultunk,a kocsiban vígan bealudt.Aztán a rokonoknál ismét elaltattam,ha jött az alvás idő.Semmi gondot nem okozott.
Mi is sűrűn járunk a nagyszülőkhöz hétvégente, már 1 hónapos korától. Evés után indulunk, útközben általában alszik, de ha megérkezünk felébred és játszik a nagyiékkal. Majd következő evés, büfi, és utána indulunk másik nagyiékhoz (egy városban laknak) itt is ugyan az a szitu, majd evés után indulunk haza. Ilyenkor már elalszik a kocsiban, és akkor sem kel fel, ha hazaérünk, majd csak fürdésre ébred/ébresztjük.
Ha szoptatsz, akkor az evéssel sincs gond, mi már cumisüvegezünk, így kicsit macerásabb, de megoldjuk.
A lényeg, hogy sok pelus, és csereruha is legyen nálad. Ezt csak tapasztalatból, mert az én kisfiam mindig lepisili a ruháját ha vendégségben vagyunk.
Aludni nem feltétlenül szükséges babaágy, simán a nagyágyon alszik, mint itthon, vagy ha visszük a babakocsit (nem mindig, pl. ha esik, akkor nem), akkor abban. Ha igazán álmos, bárhol el tud aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!