Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 és fél éves és újszülött...

2 és fél éves és újszülött babátokkal hogy oldottátok meg a közlekedést?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a babakocsira vagy a tömegközlekedésre.Vásárolni menni kenyeret,tejet,pelust pl.Hogy oldja meg az akinek nincs autója?
2010. dec. 7. 21:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Még nekem csak egy négy hónaposom van, de kábé ennyi időt szeretnék közte és a kistesó között. Ha még nem nagyon megy egyedül, úgy értem hamar elfárad a nagyobb, akkor azt tudom ajánlani, hogy kapható ilyen a babakocsira csatolható álló hely a kisgyerekeknek. Vehetsz neki ilyen "pórázt" én csak így hívom, amit a törzsére vagy csuklójára rögzítesz, a másik végét meg magadra vagy a babakocsihoz. így nem kolbászol el messzire.
2010. dec. 7. 21:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem is csak egy babám van, de én eddig a mei-tait és a babakocsit találom a legjobbnak.

(pici-mei-tai-ba; nagy a kocsiba)

2010. dec. 7. 22:22
 3/7 anonim ***** válasza:

2 év 3 hónap van a gyerekeim között

a pici babakocsiban, egyértelmű

a nagy fogta a kezem, vagy a babkocsit és mentünk. Bárhova eljutottunk, soha nem távolodott el tőlem a "nagy" fiam. Nyáron, vagy ha az idő engedte, motorral jött, mindig mellettem. Elmagyaráztam neki, h mindig mellettem vagy a kocsi mellett kell maradnia, és megértette. Azt már tudta, h kell megállni, és megvárnia.

Ha bkv-val közlekedtünk, általában segítettek feltenni vagy a kocsit vagy a gyereket.

2010. dec. 7. 22:22
 4/7 A kérdező kommentje:
És ha elfárad,elálmosodik a nagyobb?
2010. dec. 7. 22:29
 5/7 anonim ***** válasza:
A pici rajtam kendőben, télen-nyáron. A nagy, ha elfárad, beül a babakocsiba.
2010. dec. 7. 23:10
 6/7 anonim ***** válasza:

"2 év 3 hónap van a gyerekeim között" - vagyok

volt hogy elfáradt, kicsit nyöszörgött, de jött tovább. Bár nagyon ritkán fárad el, olyan mint a Duracell- apja igy is szólítja néha.

Alvásidőben mindig itthon voltunk, azt soha nem kockáztattam meg, h ne legyünk.

Szinte óramű pontossággal működik, 12 körül farkaséhes, aztán kidől mint egy babzsák. 3 óránként éhes ... ha hisztizik, biztosan éhes. - bocsi off volt

2010. dec. 8. 21:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat.:)
2010. dec. 9. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!