Kinek milyen volt az újszülött babája?
Hogy nézett ki? Volt haja? Egyből gyönyörűnek láttátok, vagy az elején még kicsit csúnyácskának és később szépült meg?
Csak kíváncsiság, hogy ki hogy látta a saját babáját.
hat én megijedtem nagyon hogy hogy néz ki,mert nem ilyennek képzeltem egy kisbabat.tiszta kék volt,meg véres,nyákos.és akkor néztem is egyet h ez most komoly?
azt hittem úgy fog kinezni mint a filmekben.
utana megfürdették,és már emberibb lett a formája.:)
60cm és majdnem 4kg volt,ugyhogy az 56 os ruhak nem voltak jók rá.
Ő az én kisfiam, szóljatok, ha nem jó a link:
Szia! Én már az első perctől szépnek láttam a kisfiamat, meg mindenki más is áradozott, h milyen gyönyörű. Így utólag viszont azt mondom, h nem is volt szép a születésekor, mert a kis pofija tisztára meggyűrődött odabent. Itt látható miről beszélek (3napos kép): [link]
Aztán úgy bő egy hónap alatt teljesen letisztult, és azóta csak még gyönyörűbb lett! :) Itt 2 hós: [link]
És az ő haja is tarajas volt mint az első válaszolóé, csak nem mindig állt felfelé, mert elég puhácska volt. Ami a legviccesebb volt az egészben, h az apukájának pont olyan frizurája volt akkoriban, csak azt fodrász kreálta. Kétoldalt rövid, középen pedig egy sávban hosszú. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!