Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek milyen volt az újszülött...

Kinek milyen volt az újszülött babája?

Figyelt kérdés

Hogy nézett ki? Volt haja? Egyből gyönyörűnek láttátok, vagy az elején még kicsit csúnyácskának és később szépült meg?

Csak kíváncsiság, hogy ki hogy látta a saját babáját.

2011. okt. 30. 13:22
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
[link] Első vagyok!!Ilyen volt Bencénk pár percesen!:-)
2011. okt. 30. 20:26
 22/41 anonim ***** válasza:

Szia az első babámat az első pillanattól imádtam:) [link]

A másodiknál sok volt a kétely hogy a tesó rovására meg s minek kellett...de aztán ahogy kimásztam a depiből ugy imádtam napról napra jobban!:)

[link]

2011. nov. 3. 11:32
 23/41 Rostás Helga válasza:
az én kislányom gyönyörű volt és most 17 hónapos. De azt mondták a szülőszobán ő igazi kislány!! Hosszú hajjal született!
2011. nov. 3. 11:53
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

[link]

ilyen volt amikor szuletett, es ez a kep 3-4 honaposan keszult:

[link]

2011. nov. 3. 12:34
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

A kislányom a szülés után pár órával:

[link]

Kisfiam 1 naposan:

[link]

4 óra alatt születtek úgy hogy nagyon kisimúlt babák voltak :)) ....

Szerintem gyönyörűek voltak akkor is már:)) egyből levettek a lábamról....

2011. nov. 3. 12:59
 26/41 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én nem is tudom milyennek láttam, de szerintem a legjobb szó a furának. Előtte sem tudtam elképzelni, milyen lesz, bíztam benne, hogy szép. Először megijedtem, hogy kis hosszú, vékonyka hosszúkás fejű babaszagú nyálkás, de utána már csak csodálni tudtam és azóta is csak csodálom. Rengeteget alakult az 1 év alatt, de egy biztos, gyönyörű és tökéletes lett :)

Itt pár percesen:

[link]

1 naposan:

[link]

és most 1 évesen:

[link]

2011. nov. 3. 13:07
 27/41 anonim ***** válasza:
100%

Szia! én nagyon kritikus típus vagyok, amikor megláttam 4D-n, nagyon megijedtem, leginkább Churchill jutott eszembe, ráadásul kislányt vártunk, azért nem baj ha egy csajszi szép.

Amikor megszületett, idegen volt és morcos ,pont mint a képen,ráadásul golyófejű, kopasz,kb 3 szál szempillája volt, hosszú nőies ujja és körmei(én rengeteg hajjal születtem) semmi hasonlóságot nem láttam rajta velem, csak az apjára hajazott.

Másnap reggelre kattantam át, azóta csodálom. Hónapokba telt míg szőrök nőttek rajta, most 9hós, haj még mindig kevéske, szempilla ezer, ujjai meg időközben tömpék, széles körmökkel, folyamatosan változik, de hálistennek szépnek látom:-)

[link]

[link]

2011. nov. 3. 14:40
 28/41 anonim ***** válasza:

A lányom nagyon szép volt, arányos, szép arcú, szép bőrű.

A fiam...hááát, cuki volt. A hosszúságához képest vékony, tele kiütéssel a női hormonoktól, a bőre felázott, ráncos. Pár nap múlva nagyon szép lett ő is. Mindkettőnek volt haja, a lányomnak szőke, a fiamnak barna. Mindkettőnek csodaszép, okos szeme volt már akkor is. :)

2011. nov. 24. 11:48
 29/41 anonim ***** válasza:

Az én kislányom is kis felázott bőrrel született, 41. hétre, de hát ez nem csoda:) A nagyon okos tekintete fogott meg már első perctől kezdve, és természetesen szépnek láttam:)

itt 2 órásan:

[link]

itt 3 naposan:

[link]

2011. nov. 24. 11:55
 30/41 anonim ***** válasza:
Amíg nem szültem,addig őszintén szólva nem igazán láttam szépnek az újszülötteket.A lányom születése óta ez teljesen megváltozott,azóta mindegyiket gyönyörűnek látom pedig ugyanúgy gyűröttek,pirosak...de valahogy másképp látja már az ember Őket :)
2011. nov. 24. 12:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!