Kinek milyen volt az újszülött babája?
Hogy nézett ki? Volt haja? Egyből gyönyörűnek láttátok, vagy az elején még kicsit csúnyácskának és később szépült meg?
Csak kíváncsiság, hogy ki hogy látta a saját babáját.
Szia!
Én nem is tudom milyennek láttam, de szerintem a legjobb szó a furának. Előtte sem tudtam elképzelni, milyen lesz, bíztam benne, hogy szép. Először megijedtem, hogy kis hosszú, vékonyka hosszúkás fejű babaszagú nyálkás, de utána már csak csodálni tudtam és azóta is csak csodálom. Rengeteget alakult az 1 év alatt, de egy biztos, gyönyörű és tökéletes lett :)
Itt pár percesen:
1 naposan:
és most 1 évesen:
Szia! én nagyon kritikus típus vagyok, amikor megláttam 4D-n, nagyon megijedtem, leginkább Churchill jutott eszembe, ráadásul kislányt vártunk, azért nem baj ha egy csajszi szép.
Amikor megszületett, idegen volt és morcos ,pont mint a képen,ráadásul golyófejű, kopasz,kb 3 szál szempillája volt, hosszú nőies ujja és körmei(én rengeteg hajjal születtem) semmi hasonlóságot nem láttam rajta velem, csak az apjára hajazott.
Másnap reggelre kattantam át, azóta csodálom. Hónapokba telt míg szőrök nőttek rajta, most 9hós, haj még mindig kevéske, szempilla ezer, ujjai meg időközben tömpék, széles körmökkel, folyamatosan változik, de hálistennek szépnek látom:-)
A lányom nagyon szép volt, arányos, szép arcú, szép bőrű.
A fiam...hááát, cuki volt. A hosszúságához képest vékony, tele kiütéssel a női hormonoktól, a bőre felázott, ráncos. Pár nap múlva nagyon szép lett ő is. Mindkettőnek volt haja, a lányomnak szőke, a fiamnak barna. Mindkettőnek csodaszép, okos szeme volt már akkor is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!