Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8hónapos a kislányom.Forog,ül...

8hónapos a kislányom.Forog,ül szépen,feláll. Tegnap volt a védőnő és megijesztett ami tök jó így karácsony elött ezen agyalni,hogy hu hu itt tart de mászni nem mászik?

Figyelt kérdés

Mászni úgy mászik,h.pár lépés de inkább nyomja magát,kúszik párosan teszi előre a kezeit és nem felváltva.

Azt mondta ez később gondot jelent,h.nem mászik.Lehet kötött az izma azt mondja,mindig tornáztatom a lábait a szájába veszi.Mindent szépen csinál.

Mondtam a védőnőnek,h.mi van ha később jön rá,késöbb jön a mászás..Azt mondta,hát az nem jó..

Majd dec.31-én kell hozzá mennünk.Azt mondta,h.ha addig nem változik januárba elkell mennünk fejlesztőbe.Volt valaki így? Tényleg ekkora a baj? Vagy volt akinél szintén kihagyta de később csinálta? Köszönöm a válaszokat előre is.

dec. 13. 10:01
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Karácsony körül végül elkezdett egyszer csak mászni azóta is mászik,úgyh.megnyugodtam😊.Bár sokan írtátok nem okoz/okozott gondot a mászás kihagyás ezért mondtam,ha addig sem mászik én szólok a védőnőnek,h.várjunk még!Nagy örömmel mentem védönőhöz, mondtam mászik nincs semmi gond mondta szuper oké.

Erre jött egy olyan kérdés,h.rugózik-e.

Hát nem, nem rugózik majd fog nem érdekel.😅

Annak örülök,h.abba már nem tud beleszólni,h.ül,áll megy -e kapaszkodva... mert azt csinálja már😆

Komolyan,h.mindig van valami...

Köszönöm,hogy ilyen sokan írtatok!

Mindenkinek Boldog Új Évet!

jan. 5. 11:01
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Szuper :)

Kívancsi vagyok mikorra kell a hátra szaltó :D

jan. 5. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!