Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hat hetes babát karácsonyi...

Hat hetes babát karácsonyi vásárba ki lehet vinni? Lesz zene is, kellene a fülére valami védő?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lesz a városban karácsonyi vásár és gondoltam a délutáni sétán elmennénk oda. Rajtam lenne rugalmas kendőben, de láttam hogy közben karácsonyi koncert is lesz és nem tudom ez káros-e a fülének? Mármint a hangos zene?
dec. 7. 11:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
30%

Én inkább a tömegtől tartanék. Múlt héten kint voltunk és 26 hetesen elkaptam valami nyavalyát.

Most pont ilyen járvány szezon van, ezért nem vinném ki.

dec. 7. 11:54
 2/14 A kérdező kommentje:
Igen, gondoltam erre is de ez egy kétezer fős kis település tehát nem ilyen Budapest,Debrecen adventi vásár szintje viszont így sem tudom jó ötlet -e.
dec. 7. 11:56
 3/14 anonim ***** válasza:
61%
Én ezt az évet még kihagynám. Mi csak rokonokkal találkozunk, ők jöttek hozzánk tavaly télen (kézmosás, egészségesnek tűntek), és benyelt a lányom egy rsv-t 5 hónaposan. Életem legijesztőbb élménye volt, azt hittem, hogy a kezemben fullad meg mielőtt eljutunk az orvoshoz. 4 hónapos kor előtt még babaúszásra sem szabad őket vinni, mert nem kapják meg a szükséges minimum oltást addig, és nagyon nincs semmi immunrendszerük.
dec. 7. 12:12
 4/14 anonim ***** válasza:
70%

Nekem szeptember végi a fiam és voltunk pici korában, 2-3 hónapos volt ekkor. Nálunk is kisváros, nincs nagy tömeg és nem gyertyagyújtásra mentünk, mikor a legtöbben voltak ott. Igyekeztünk kevésbé forgalmas időszakot választani.

Egyébként a zárt tértől pl plázák stb sokkal jobban féltettem, oda nem vittem 6-8 hetes korában, sőt, első félévében biztosan nem voltunk. A nagybevásárlást is online intéztük inkább de szabadtéri dolgok miatt nem aggódtam.

dec. 7. 12:39
 5/14 anonim ***** válasza:
88%
Semmi baja nem lesz. Gondolom, vitted már ki, annyira meg nem szokott hangzavar lenni, az emberek meg nem fogják fogdosni. Max ha nyűgös lesz, haza mentek. Órákig nem kell ott lenni amúgy sem. Nem kell burokban tartani. Vki kénytelen boltba vinni magával, mert nincs kire bízni.
dec. 7. 13:08
 6/14 anonim ***** válasza:
88%
Simán. A friss levegőn semmit nem fog elkapni tőle 1 méterre alló emberektől. Még a dolgozni járó apuka is hamarabb fertőzi le.
dec. 7. 13:25
 7/14 anonim ***** válasza:
8%

Hat hetes bakker, hogy ne vihetnéd már??

Borzasztó hogy milyen földhöz ragadottak a magyarok!

Öt hetesen már repülővel utaztunk.

dec. 7. 13:50
 8/14 anonim ***** válasza:
49%
3- as, Rosszul tudod Babaúszás nyolc hetes kortól van , és nyolc hetes kortól ajánlott mert ilyenkor még megvan a reflexük. Nyolc hetesen , azaz az első oltás után.
dec. 7. 13:52
 9/14 anonim ***** válasza:
68%
Nem vinném, még oltást se kapott..
dec. 7. 14:59
 10/14 anonim ***** válasza:
32%
Még annyi , hogy az ugye megvan hogy sok országban köztük az USA-ban hat hetes kortól már bölcsödébe járnak ugyanis addig tart a szülési szabadság?
dec. 7. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!