Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szoktatok a gyerekorvosnak...

Szoktatok a gyerekorvosnak ajándékot vinni?

Figyelt kérdés
Kisvárosban élünk, itt karácsonykor szoktak vinni ajándékot. Vigyünk? Ha igen, mennyiért, hogy illik? Pl. egy doboz bonbon elég?

2018. nov. 26. 12:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
9%
Mi nem szoktunk de ha ott szokás akkor szerintem vigyél. Kisebb ajándékkosarat vinnék, bonbonnal, teával,kis pezsgővel, stb. Így az asszisztensek is jut belőle(rá is gondolni kell😉)
2018. nov. 26. 12:16
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Nem, még nem is hallottam róla. Nem is hiszem, hogy igényelné. Több száz beteg tartozik hozzá. Én nem örülnék, ha kapnék több száz bonbont :D
2018. nov. 26. 12:23
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
Nem szoktunk és még nem is hallottam ilyenről. Azt talán megértem, ha valaki azért szeretne adni, mert sokat segített valamiben, kiharcolt valami vizsgálatot vagy kijárt hozzájuk, de ha évente párszor találkoztatok mondjuk státusz és egy-egy takonykór utáni igazolásért, akkor furcsállnám.
2018. nov. 26. 12:25
 4/12 anonim ***** válasza:
24%

Èn karácsonykor olyannak szoktam valami apróságot adni aki valami miért közel áll hozzánk.

Pl ovonéni, de nem az egész ovoda.

Orovsnka akkor adnék , vagy is inkább az egész praxisnak valami apróságot, ha pl a gyerekem az utobbi idöben nagyon sokat volt ott, olyan beteg, hogy rendszeres orvoshoz kell vinni, speciális kezelést kap stb... Vagy is már jól ismernek titeket, mert...

2018. nov. 26. 12:30
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2018. nov. 26. 12:55
 6/12 anonim ***** válasza:
83%
Nem, én sem hallottam még ilyenről
2018. nov. 26. 12:58
 7/12 anonim ***** válasza:
27%
Ha épp megyünk hozzá Karácsony környékén (mondjuk december második felében), akkor igen és az asszisztensnek is. A saját háziorvosomnak és az asszisztensnek viszont minden évben viszek egy szép csomagot. Egyébként ez nagy városokban is szokás attól függetlenül, hogy egyesek nem hallottak róla. Gyakorlatilag hálapénz helyett.
2018. nov. 26. 13:08
 8/12 anonim ***** válasza:
59%

Sosem vittem se a gyerekorvosnak, se a saját orvosomnak (évekig nem is találkozok vele, most is csak a terhesség miatt, utoljára előtte 3 éve voltam).

A gyerekeim sem betegesek, a 2 éves lányomat eddig csak státuszkor látta, még nem volt beteg, a 9 éves fiam meg évente kb. 2szer náthás, köhög (tavasz-ősz).

2018. nov. 26. 13:44
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nálunk a felnőtt házi orvos és a gyermekorvos is nagyon segítőkész, kedves, kiváló szakember.

Én az alapbetegségem miatt 3 havonta járok a felnőtthöz receptrét és van 3 kiskorú gyermekem, velük felváltva minimum havonta egyszer elmegyünk.

Kissé kellemetlenül éreztem magam tavaly, amikor a rendelőben az asztal tele volt csomagokkal.

Szerintem ez nem hálapénz, hanem egy kis figyelmesség, biztos vagyok benne, hogy nem várják el.

2018. nov. 26. 14:11
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a hálapénz az, amit nem várnak el.
2018. nov. 26. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!