Szoktatok a gyerekorvosnak ajándékot vinni?
Èn karácsonykor olyannak szoktam valami apróságot adni aki valami miért közel áll hozzánk.
Pl ovonéni, de nem az egész ovoda.
Orovsnka akkor adnék , vagy is inkább az egész praxisnak valami apróságot, ha pl a gyerekem az utobbi idöben nagyon sokat volt ott, olyan beteg, hogy rendszeres orvoshoz kell vinni, speciális kezelést kap stb... Vagy is már jól ismernek titeket, mert...
Sosem vittem se a gyerekorvosnak, se a saját orvosomnak (évekig nem is találkozok vele, most is csak a terhesség miatt, utoljára előtte 3 éve voltam).
A gyerekeim sem betegesek, a 2 éves lányomat eddig csak státuszkor látta, még nem volt beteg, a 9 éves fiam meg évente kb. 2szer náthás, köhög (tavasz-ősz).
Köszönöm a válaszokat.
Nálunk a felnőtt házi orvos és a gyermekorvos is nagyon segítőkész, kedves, kiváló szakember.
Én az alapbetegségem miatt 3 havonta járok a felnőtthöz receptrét és van 3 kiskorú gyermekem, velük felváltva minimum havonta egyszer elmegyünk.
Kissé kellemetlenül éreztem magam tavaly, amikor a rendelőben az asztal tele volt csomagokkal.
Szerintem ez nem hálapénz, hanem egy kis figyelmesség, biztos vagyok benne, hogy nem várják el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!