Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Óvodába kislányotokat most...

Óvodába kislányotokat most hogyan öltöztetitek fel? Szoknyában is szoktátok vinni?

Figyelt kérdés
Milyen vastagságú harisnyával? nylon harisnyában vagy véony kött harisnyában?
2018. szept. 19. 08:24
 1/4 anonim ***** válasza:
54%

Én 90 százalékban leggings+hosszú pólót adok rá, itthon is nagyrészt abban van, megszokta, szereti, csinos és kényelmes is. De van bent rövidnadrág, mikor viszik ki őket 10 körül a kertbe, az óvónők átöltöztetik őket, mert addigra melegebb van.

Szoknyát most úgy adnék, hogy harisnyával (kötöttel), aztán később azt le tudják róla venni.

2018. szept. 19. 08:52
 2/4 anonim ***** válasza:
31%
Vékony leggingset adok rá és hosszú derekú polót,mert ez valóban kényelmes neki. Adtam már rá szoknyát is,de reggel akkor is leggingsben ment el itthonról és az oviban adtam rá,de zoknival.
2018. szept. 19. 09:03
 3/4 anonim ***** válasza:
36%

Legtöbbször 3/4-es leggingsben és hosszú pólóban jár a lányom, de volt már rajra szoknya és színes nylon harisnya is (imadja), amit délelőtt levett magáról.

A csoportszobában egész évben simán elvannak szoknyában, pólóban, akár zokni nélkül is. Épp tegnap vettem egy rakás akciós pólót és szoknyát, mert a klasszikus őszi ruhák nem fognak kelleni.

2018. szept. 19. 13:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem igazán. Kényelmesebb nadrágban játszani, az nem gátolja semmiben.
2018. szept. 19. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!