Muszáj vinni a babát sétálni? Nem elég ha ki ülök vele az udvarra? Szerintetek?
Figyelt kérdés
2018. júl. 8. 18:49
2/8 anonim válasza:
Ha kicsi, akkor az udvar is tökéletes. A kinti levegőre van szüksége.
Kérdés, hogy neked is elég?
3/8 anonim válasza:
2-es vagyok, babakocsiban már ülő-nézelődő nagyobbacska baba már szerethet sétálni.
Ha alszik a babakocsiban, akkor végképp mindegy neki hol van.
4/8 anonim válasza:
Amíg nem érdeklik a kinti történések, addig teljesen mindegy neki, hogy az utcán, vagy az udvaron van.
5/8 anonim válasza:
Amíg kicsi volt én se vittem minden nap sétálni. Ő aludt kint a babakocsiban én meg olvastam addig. Mikor nagyobb lesz úgyis igényli. :)
6/8 anonim válasza:
A levegő a lényeg az elején. Később úgyis igényli majd, hogy menjetek, nézelődjetek, ha nincsenek kerti játékaitok (csúszda, hinta, homokozó, stb.), akkor kell is menni, hogy mozoghasson eleget. Én amíg pici volt a nagylányom, úgy csináltam, hogy az utcában tologattam kicsit, míg elaludt, aztán betoltam a kertbe és mellette gazoltam/ültettem/metszettem a bokrokat, stb. Most már 7 hónapos, mászik, folyton mozgásban van. Pokrócozunk a kertben, vagy sétálunk a környéken, ha meleg van, medencézünk. Ha stabilan ülni fog, megyünk járszóterezni szerintem legalább minden másnap. Jövő tavaszra tervezzük a kertbe a kis játszóteret, utána szerintem többet leszünk otthon.
7/8 anonim válasza:
A sógoromék nem is vettek/vesznek babakocsit, csak autóshordozót. Azt mondják, hogy úgyis autóval járnak mindenhova, meg ök nem fognak cél nélkül bolyongani az utcán a babakocsival, az udvarra meg a hordozóban is ki tudja vinni magával. Mondtam nekik, hogy abban max. 1 órát lehet, nem altatásra való, de ők tudják.
Én kifejezetten szeretem a babakocsizást, a cél nélküli bolyongást is, meg a célirányosat is.
8/8 anonim válasza:
Van olyan baba akinek kell a “zötykölődés”, ha áll a babkocsi, ordít. Mi a baj a sétával amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!