Ha a 4 évesemnek fülgyulladása van akkor ki lehet vinni sétálni? Vagy adjak rá sapkát ilyen jó időben is? Vagy maradjunk bent inkább?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokra lennék kíváncsi.2016. szept. 28. 11:59
1/3 anonim válasza:
Ha nem lázas, és kint nincs szél, én kivinném egy könnyű sétára, vattával a fülben.
2/3 anonim válasza:
Én is a láztól meg a közérzettől tenném függővé.
Ha jól van, akkor vékony sapkában kivinném.
Esetleg ha még hajlandó beülni babakocsiba, akkor úgy is, mert a levegő jót tesz, szép napsütés van most (legalábbis erre felé. :) )
3/3 anonim válasza:
Szerintem fülgyulladással sapka nélkül ne menjetek ki. Középső gyerekemnek sokszor volt fülgyulladása, sokszor úgy kellett menni a nagyért az oviba, olyankor ráadtam a fülmelegítős sapit, de ilyen jó időben elég egy sima vékony sapka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!