Akik lift nélküli házban laknak, hogy oldják meg a babakocsi levitelét, amikor sétálni akarják vinni a kisbabájukat?
A 3. emeleten lakom, lift nélküli házban, 2 hete császároztak, de már levinném a babám. Viszont a babakocsi nagyon nehéz, és amikor megpróbáltam egyedül levinni a kocsit, egyből megfájdultak a belső varrataim.
Ti hogy oldjátok meg? Apuka sokat van távol a munka miatt, és nem mindig tudnak nekem segíteni a barátok.
Milyen kocsitok van?
Akárhogy is, egyenlőre ne vidd le ha nincs segítséged!Fel kell hogy épüljél teljesen4Addig szerintem a teraszon levegőztess, és ha van segítséged akkor menj le.
Mi a 2.on lakunk, nincs lift.Az elején egy dög nehéz kocsink volt, de akkor még apa tudott segíteni.Mikor már nem dolgozott otthon, lecseréltük egy peg perego veneziára.8 hónapos a fiam,mikor lemegyek, akkor egyik kezembe a pici, másikba a kocsi.Egy kézzel ki tudom nyitni, össze tudom csukni.Viszont ha most kéne kocsit választanom, akkor ilyet vennék:
[link] (az első)
vagy peg perego p3 switch, de az nagyon drága.
Ezekkel le lehet úgy menni, hogy egyik kezedben a baba a hordozóban, másikban a váz.
De ehhez még várnod kell, míg teljesen meggyógyulsz!
Köszönöm a válaszokat!
Amúgy ilyen kocsink van: [link]
Elég nehéz darab! :( De első baba révén fogalmam sem volt, hogy milyet lenne jó venni. Ennek meg jó ára volt, és minden volt hozzá.
Ez a külön mózes ötlet tetszik! Azt hiszem ez lesz a megoldás, csak sajnos várnom kell, amíg a belső varrataim meggyógyulnak, mert nagyon be vannak duzzadva, és most fájnak is a megterheléstől.
Valami tároló szerűség van, de még meg sem néztem, mert nemrég lakunk ebben a házban. Korábban két házzal odébb laktunk, de ott a tárolóból állandóan loptak, így itt sem merném betenni a kocsit. Vannak itt albérlők is, nem állandó lakók, akik hozzájutottak tárolókulcshoz, így nem tartom biztonságosnak.
En elsokorben mindig levittem a babakocsit, osszeraktam, utana meg a babat. Mindezt rohanva, nehogy eltunjon a kocsi mire leerek a gyerekkel. Visszafele forditva.
De teny es valo, hogy mivel tudtam mi lesz a sorsom, igy direkt olyan babakocsit vettem, ami kompletten volt 10 kg. Amint lehetett csereltem sportbabakocsira, az kicsi, kocka alakura osszecsukhato volt, akkor mar nem kellett ket kort futnom. Egyik kezemmel tartottam a gyereket, azon a vallamon volt a taska, masik kezemben vittem a babakocsit.
Hazafele ismet ket korben mentem, mert ugye mar ott voltak a vasarolt cuccok is, de ez van. Tueltuk, de nem sirom vissza azt az idoszakot.
Autotok nem marad otthon? Mert akkor tarthatnad a babakocsit abban es csak a babaval kellene lemenned. Addig beraknad ot az ulesre amig osszerakod a babakocsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!