Hat hetes babát karácsonyi vásárba ki lehet vinni? Lesz zene is, kellene a fülére valami védő?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lesz a városban karácsonyi vásár és gondoltam a délutáni sétán elmennénk oda. Rajtam lenne rugalmas kendőben, de láttam hogy közben karácsonyi koncert is lesz és nem tudom ez káros-e a fülének? Mármint a hangos zene?dec. 7. 11:45
11/14 anonim válasza:
Tavaly én 5 hetesen vittem.
DE! tavaly még nem volt szamárköhögés járvány, idén már tuti nem merném.
Ez nem egy kis "megfázás", halálos kimenetelű lehet. Nem véletlenül ajánlják mindenkinek az újraoltását, aki 3 hónapos koráig kapcsolatba kerül a babával.
12/14 anonim válasza:
#8 Nálunk Szigetszentmiklóson 4 hónapos oltás előtt nem fogadják. #3
13/14 anonim válasza:
Babauszas atlag 4 honapos kortol van mar. Ma mar szerencsere kikopoban van az a barbar szokas, hogy szerencsetleneket lenyomjak a viz ala (bocs, en ezzel soha nem ertettem egyet egy tehetetlen csecsemonel) igy semmilyen reflex nem feltetel az uszashoz.
14/14 anonim válasza:
A hangfalak közelébe nyilván ne vidd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!